Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Exemmel aki a nő 3honapig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exemmel aki a nő 3honapig éltünk együtt. Miutan megcsalt és kiderült kapott egy pofont és mikor dolgoztam hazaköltözött. Masnap míg dolgoztam lopott kulccsal a házból kipakoltak sokat az én dolgaimbol is! Lopásnak számít ez?

Figyelt kérdés
Köztük egy 2hetes beépitett tűzhely melynek a számlája nálam van! A wc-papirt fel sem hozom.

#Lopás-e
2017. máj. 25. 22:47
 1/9 anonim ***** válasza:
12%
Nem tudom, hogy jogilag lopásnak minősül e, de szerintem megérdemel még egy taslit. :D
2017. máj. 25. 22:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha még a wc papírt is ellopta mégcsak szarni sem tudsz rá!

Rendőrség!

2017. máj. 25. 22:50
 3/9 A kérdező kommentje:
Jogilag érdekelne😂 sem házas sem élettársak nem voltunk! De sajna közös 6honapos gyerek igen😒
2017. máj. 25. 22:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen lopásnak, hiszen a te lakásodból a te tulajdonodat vitték el a tudtod nélkül.

Egyedül a betörés mint vád nem állná meg a helyét mert volt kulcsa és a te engedélyeddel tartózkodott ott.

2017. máj. 25. 22:57
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

"De sajna közös 6honapos gyerek igen😒"

Nem csodálom ha megcsalt a nő!

A saját gyerekedre azt írod, hogy sajnálatos, hogy létezik? Meg is érdemelted, hogy megcsalt te szerencsétlen.

Miért nem kötöttél csomót a farkadra? Akkor nem lenne SAJNA gyerek.

2017. máj. 25. 23:01
 6/9 anonim ***** válasza:
96%
3 hónapig éltetek együtt de 6 hónapos gyerek van? Az szép kapcsolat...
2017. máj. 25. 23:08
 7/9 anonim ***** válasza:
98%
Meg ki tudja mit nem ir le a kerdezo...szerintem elegge nagy indoknak kellett lennie ahhoz, hogy par honapos baba mellet felrekufircoljon a no.
2017. máj. 25. 23:10
 8/9 anonim ***** válasza:
94%

A szamla nálad van, de kifizette?

Mindegy is. A megcsalás nem szép dolog, de a pofozkodas még kevesebbe.

A wc papír fontos dolog. Most el kell döntend, hogy az újság melyik oldalt olvasod, melyikkel torlod a segged.

2017. máj. 25. 23:20
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
6 hónapos a gyerek,és mikor történt a megcsalás ? Mert nem hinném hogy a kisgyerek mellett volt ideje.Ha meg régebben és ezt pofonnal tudtad csak elintézni,ami szerintem nem csak egy pofon volt,én kipakoltam volna az egész lakásodat,nem csak a gáztűzhelyet vittem volna.
2017. máj. 26. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!