Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél a pároddal, miután megtudtad a facebookjából, hogy megcsalt?
Attól függ,hogy a párod ki is valójában:férjed, élettársad, komoly kapcsolat vagy még kevésbé komoly.
Ha komoly, akkor azért érdemes lenne átbeszélni Vele a történteket, bár még véletlenül sem a face oldalba történő belenézésre kellene hivatkoznod.
Ha kevésbé komoly,akkor ha tuti biztos a megcsalás nem kellene nagyon tisztázni tovább a kérdést, bár ha ragaszkodik Hozzád egy beszélgetést a miért-re vonatkozóan nem lehet elkerülni.
Én így tudtam meg.
Végigfutott az agyamon, hogy 2 szex között egy másik csajban is járt, 2 csók között egy másik csajjal smárolt, másik csaj feküdt az ágyunkban.
Aztán rájöttem, hogy az a szemét az összes gyanakvásom leállította és hülye mániásnak állított be.
Utána arra gondoltam, mennyi mindent tettem érte, mennyit küzdöttem azért, hogy szintentartsam az érdeklődését a semmiért.
Egy igazi szemét tapló szar alak.
Fogtam és bemártottam a szaros wcbe a fogkeféjét. Sosem használta a wc kefét, csak visszajutott a szájába az, ami a lénye.
Megvártam, amíg fogat mos, majd közöltem vele mit tettem és hogy mindent tudok.
Meghallgattam ahogy bosszankodott és kiakadt, nagyon jólesett, aztán otthagytam.
Talán kicsit kicsinyes volt a bosszúm, de jobban éreztem magam utána.
"Aztán rájöttem, hogy az a szemét az összes gyanakvásom leállította és hülye mániásnak állított be."
Hah... Ismerős. Pontosan ugyanezt tette velem is a szemét. Egyfolytában betegesen féltékenynek hívott, beállított gyengeelméjűnek, már én is elhittem, hogy valami komoly mentális bajom van, hogy én látok olyan dolgot, amit nincs is ott. Annyit ért el vele, hogy tényleg azóta is ötször megnézek mindent (kis dolgokban is, pénztárca elrakása, bérlet, munkában is mindent) és nem hiszek néha saját magamnak se és ha valaki visszakérdez, hogy tényleg? (nem rosszindulatúan, csak úgy), akkor azonnal kételkedni kezdek magamban és inkább azt mondom, hogy nem tudom, lehet, hogy rosszul láttam/gondoltam/hallottam. Nagyon rossz ez így. Saját magam ellenségévé tett ezzel, pedig ő csalt meg. Nem tudom ő hogy néz mindennap a tükörbe, de remélem, hogy ösztönösen elhányja magát a tükörképétől és hogy soha a büdös életben nem lesz nyugodt élete és szerelme.
Kérdező, ne hallgass senkire se, aki azt mondja a bosszú kicsinyes. És akkor se, ha azt mondja ideig-óráig tart majd az utána jövő öröm. Igen, talán így van, de ne tehesse meg senki büntetlenül ezt egy másik emberrel! Tedd meg vele amit leírtál, aztán zárd le magadban és légy boldog!
Azt meg hagyjuk is, hogy mennyire egyenlő a kutakodás a hűtlenséggel, a másik porig alázásával. Egy lapon, de egy bolygón nem említhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!