Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennél a pároddal, miután...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél a pároddal, miután megtudtad a facebookjából, hogy megcsalt?

Figyelt kérdés

2017. dec. 5. 18:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
14-essel értek egyet, sorry -.-
2017. dec. 6. 14:18
 22/25 anonim ***** válasza:
75%

Marha voltam s próbáltam egyben tartani a kapcsolatot amiben pótanyáskodtam. Utolsó 3 év errõl szólt én görcsösen igyekeztem, õ meg idegen bugyikba sírta bánatát, hogy nincs megértve...

Megtudtak, szakítottam de kicsi miatt kérte had maradjon neveljük együtt.

Két feltételt szabtam: 1 Amíg egyikünknek sincs más. 2. Ne merjen próbálkozni.

Hát onnantól azt hitte csak hideg vagyok de minden remdben kényelembe helyezte magát. Majd totálisan összeomlott ahogy testközelbõl végignézhette fé évvel késöbb összejöttem mással s bizony nem dugdosva rakom el az óvszert....(nem tartottunk ott még ezt csak az õ bosszantására)

2017. dec. 6. 23:27
 23/25 anonim ***** válasza:
Kerdező kommenje 7es talán??? Az ötlet jó de mi van ha te buksz le?? Randizgatol...valaki meglát ??
2017. dec. 10. 09:22
 24/25 A kérdező kommentje:

Ha kiderul kiderul az is nagy kepen csapas lenne, se ugye meg jobb lenne ha nem derulne ki... persze nem fogok rejtozkodni :D

Szoval barmi eshetoseg adodna, nem aggodom. :D Ez a jo a fuggetlensegnem + o megszivja hogy bizik bennem

Bar most nem nagyon volt meg idom eljarni randizgatni szorakozni ismerkedni mert hat pont most jon a vizsgaidoszak es nem jarok sehova

Addigia tartom a latba illetve tartom a latszatot de nyitott szemekkel jarok ;)

2017. dec. 10. 23:56
 25/25 anonim ***** válasza:
Csábítsd el a legjobb barátját. Egy életre elintézed a kettejük kapcsolatát, és egy ilyen bosszún nem könnyen teszi túl magát egy férfi.
2017. dec. 25. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!