Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél a pároddal, miután megtudtad a facebookjából, hogy megcsalt?
Marha voltam s próbáltam egyben tartani a kapcsolatot amiben pótanyáskodtam. Utolsó 3 év errõl szólt én görcsösen igyekeztem, õ meg idegen bugyikba sírta bánatát, hogy nincs megértve...
Megtudtak, szakítottam de kicsi miatt kérte had maradjon neveljük együtt.
Két feltételt szabtam: 1 Amíg egyikünknek sincs más. 2. Ne merjen próbálkozni.
Hát onnantól azt hitte csak hideg vagyok de minden remdben kényelembe helyezte magát. Majd totálisan összeomlott ahogy testközelbõl végignézhette fé évvel késöbb összejöttem mással s bizony nem dugdosva rakom el az óvszert....(nem tartottunk ott még ezt csak az õ bosszantására)
Ha kiderul kiderul az is nagy kepen csapas lenne, se ugye meg jobb lenne ha nem derulne ki... persze nem fogok rejtozkodni :D
Szoval barmi eshetoseg adodna, nem aggodom. :D Ez a jo a fuggetlensegnem + o megszivja hogy bizik bennem
Bar most nem nagyon volt meg idom eljarni randizgatni szorakozni ismerkedni mert hat pont most jon a vizsgaidoszak es nem jarok sehova
Addigia tartom a latba illetve tartom a latszatot de nyitott szemekkel jarok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!