Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már úgy, hogy valaki megtetszett, majd megtudtad, hogy foglalt, de neked mégis ő tetszett továbbra is?
Figyelt kérdés
És egyre jobban...2016. febr. 29. 10:17
2/8 anonim válasza:
Csak azert mert parja van, az en erzeseim meg nem valtoznak.. Egyebkent igyekeztem masokra koncentralni.
3/8 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert többször is olvastam itt ilyeneket, hogy ha foglalt rá se néz, nemhogy megteszik neki az olyan.
2016. febr. 29. 10:29
5/8 anonim válasza:
Voltam-e már ilyen hülye?
Igen, de kinőttem belőle úgy 18-19 éves koromban szerencsére.
22/F
6/8 anonim válasza:
Próbálhatod csábítani vagy próbálhatod elkerülni.
7/8 anonim válasza:
Most is így van,próbálok másra figyelni,de elég nehéz
8/8 anonim válasza:
Voltam így, hogy nem tudtam, hogy foglalt. Ilyenkor már nem lehet leállítani az érzéseket. De megpróbáltam másokkal ismerkedni és rájuk koncentrálni így jobb lett.
Mert ha tudom, hogy valakinek van párja, akkor úgy tekintek rá, kb. mint valami semleges nemű szeméyre, tehát szóba se jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!