Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden szép lány foglalt már vagy körül van véve vagy 100 fiú rajongóval? Így mégis hogyan szerezhetnék egy szép és kedves, normális barátnőt?
kivéve, ha a lánynak nem minden a külső - és beléd szeret anélkül is, hogy te lennél a világon a leghelyesebb csávó.
Csak ehhez , tényleg olyannak kell lenned belsőre akire minden lány vágyik.
Nem csak arra szabad gondolnod, hogy mit akarsz, hanem mit nyujthatsz egy ilyen lanynak.
Nem csak a külsö szamit! Az en baratnöm csak azert hagyta abba a modellkedest, mert degradalonak erzi a ket diplomajara nezve. Egesz jo pasinak tartom magam, de külsöleg nem egy sulycsoportban vagyunk. De megis en vagyok az a srac, akit eszrevett, aki felkeltette erdeklödeset es akivel majdnem 2 eve együtt is lakik. De elözö kapcsolataimnal sem adtam lejjebb a mercet, de nem is vartam, hogy a sült galamb magatol repüljön a szamba. Igyekeztem egy jobb önmagam lenni es kepessegeimmel/adottsagaimmal öszevetve külsö szemmel nezni magam, hogy hogyan szeretnem, hogy lasson egy lany. Aztan jött az a resz, amiben senki mas nem tud segiteni, csak te önmagadon!!! Valtoztass azon, ami nem jo, fejlödj es ne add fel!
A legtöbben, akik sirankoznak, csak nem akarjak elegge, hogy tegyenek is erte!
Ha magaddal vagy megelegedve, teljesen mas a kisugarzasod! Es tapasztalatbol mondom, hogy ez az, amivel a legtöbb lanyt elvarazsolhatod.
Vagy ha erősebb a kisugárzásod mint a többinek. Legyen egy kis önbizalmad!
Képzeld el, hogy én is tetszem egy olyan fiúnak, aki amúgy az esetem, de egy neki a totál ellentettje jön be, az erős kisugárzása miatt. Remélem már nem kell sokat várnom, hogy lépjen valamit. :))
Nos, ha szeretnel magadnak egy lanyt, esetleg mar konkret kiszemelt is, talan tudok adni egy-ket tanacsot. Persze nem biztos, h 100%-ra bejon, de altalanossagba veve ezek "sokszor ulnek".
Szval: a nagyon szep lanyok ugye megszoktak h folyamatosan tepernek naluk. Tedd Te is ezt persze,de ne nyomulj mint a tobbi. Egy-ket pillantas, par gesztus, es ennyi boven eleg. Ha egy picit is tetszel neki kulsore, hidd el, el fog gondolkozni azon, h te miert csinalod ezt maskepp mint a tobbi. A jelekbol meg gondolom tudsz olvasni azert :). Eloszor kerulj a kozelebe, igyekezz kettesben maradni vele. Ha O is hajlandosagot mutat arra, h kettesben legyen veled, akkor mar csak rajtad mulik. A tobbi sracot meg sz@rd le. A szep Noket MINDIG meg akarjak hoditani. Mindig lesz nalad jobb. Mindenkinel van. De Neki lehetsz Te a legjobb ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!