Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha egy lány így jelzi hogy foglalt?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszett egy lány és elhívtam egy találkozóra, hogy jobban megismerhessük egymást. A megbeszélt helyen a barátjával jelenik meg kézen fogva, "ugye nem baj ha ő is jön?" . Mondom "nem baj, érezzétek jól magatokat, sziasztok". Hogy lehet valaki ennyire tapintatlan? Pedig tudta, hogy nagyon tetszik nekem...2011. júl. 29. 18:36
1/9 anonim válasza:
Hát ez elég bunkóság volt. Én mindig közlöm előre, hogy van párom.
2/9 anonim válasza:
Ez egy bunkó! Ilyennel nem szabad foglalkozni!
3/9 anonim válasza:
Szegény te.
Jól megszivatott.
Remélem egyszer ő is pont így jár.
4/9 anonim válasza:
Vannak ilyen lányok úgy hogy legközölebb legyél már okosabb. Sok nő szeret szívatni:) Ne dőlj be egy libának.
5/9 anonim válasza:
Először arra gondoltam, hogy mikor felhívod bemondja, hogy a hívott fél foglalt, de ez sokkal dúrvább.Meg egyébként nincs jobb dolga, mint mindkettőtök idejét elbaszni?
6/9 anonim válasza:
Ne normális hülye p.csa. Az is teljesen érthető lett volna, ha leordítod a francba.
Jól tetted, hogy otthagytad őket. Vagy azt hitte, hogy majd te perkálod ki a faszijával való szórakozást?
Szard le az egészet, ilyen kis ribanc miatt ne emészd magad.
7/9 anonim válasza:
elég sötét ki ku*rva lehetett! lehet hogy most nem így gondolod de akinek ennyi esze van és ennyi emberség szorult belé attól jobb minél messzebb lenni, nem hogy még barátnő...
8/9 anonim válasza:
Ez milyen kérdés?! Most azt várod, hogy leribancozzuk? Hát egy retek a csaj, te meg hülye és PONT!
9/9 anonim válasza:
Ne foglalkozz ilyen hülyékkel! ja és legközelebb jól gondolod meg hogy kit hívsz el találkozóra, sajnálom hogy így jártál:((.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!