Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy foglalt lány. Mit tegyek?
Bonyolult szitu. A lány kicsit idősebb. A pasijáról nem tudok sokat csak hogy van. A lánnyal sok közös vonásunk van.
És nagyon jófej és kedves velem. Próbálok másokkal találkozni de nem tudom kiverni a fejemből. Mit tegyek?
20/f
Kérdezd már meg tőle hogy mit akar..Ha tényleg csak barátnak,akkor teszteld, beszélgessetek a pasijáról,ha meg ki akar lépni a kapcsolatából,akkor azt is mondja meg.A legrövidebb út az egyenes..
Ha meg hímöl hámol , keress mást,mert sok jóra nem számíthatsz(ilyen "még nem tudom mit akarok" típusú dumára gondolok)..
Hát ember tipikus tátott szájjal való f*sznak szaladás esete..::D
mást nagyon tenni nem tudsz, minthogy vársz míg szakítanak, vagy dobja a csaj, és közben folyamatosan csapod neki a szelet...akár meghívhatod egy üdítőre is az még nem a világ, de fontos hogy elmond neki mit érzel, ne tartsd titokban, mert különben örökre csak a barátja maradhatsz....
Kezeld úgy mintha nem lenne pasija, velem most 2 csaj is járni akar, midnegyiknek van pasija, viszont én nem adom könynen magam.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!