Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy foglalt lány. Mit tegyek?
Bonyolult szitu. A lány kicsit idősebb. A pasijáról nem tudok sokat csak hogy van. A lánnyal sok közös vonásunk van.
És nagyon jófej és kedves velem. Próbálok másokkal találkozni de nem tudom kiverni a fejemből. Mit tegyek?
20/f
86% os
mindenki tudja hogy csaj vagy, ne játsz szegény gyerekkel, csak akar egy jó kis csajt :P
Velem is előfordult, hogy ment tönkre a kapcsolatom, és volt mellettem 1 srác, akivel mindent megbeszéltem. Mi a szépséghibája a dolognak? A srác bekerült a barátzónába. Ha nekem párom van, minél többet beszélek az illetővel, annál inkább csúszik be ebbe a státuszba. Azóta a srác újra próbálkozott úgy, hogy pár évig nem beszéltünk, de szegénykém megkapta tőlem, hogy számomra ő csak egy jó barátnő, semmi más.
Nem azt mondom, hogy minden lány ilyen, de az semmit nem jelent, hogy jól elbeszélgettek és sok mindenben egyet értetek. Ha a csaj közben a párját szereti csak barátnő lehetsz.
Én nem javaslom, de próbálkozni szabad, max nem jön össze. Viszont csöndben kushadni és reménykedni teljes mértékben fölösleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!