Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van-e ötletetek hol lehet megismerkedni vagy találkozni hosszú hajú lánnyal komoly kapcsolat reményében? Sok helyen próbáltam már, de kevés ilyen lány van. Ahol meg van ott már foglalt.
Tényleg ennyire számít a külső?És főleg az hogy hosszú hajú legyen? :) Amúgy bármerre találhatsz,több hosszúhajú nő van mint rövid.
Sok sikert! ;)
Mindenkinek lehet valami zsánere, ami alapján megtetszik neki valaki... Az meg, hogy kapcsolatra kapható-e, nem a haja hosszától függ.
Amúgy egyetértek az előttem szólókkal, azért ez ne legyen kritérium. Próbálj meg nyitni a kicsit rövidebb hajú lányok felé, hidd el, ha magadba bolondítasz egyet, könnyen ráveheted, hogy megnövessze a haját. Csak győzd kivárni :)
Amíg ez alapján keresel barátnőt/feleséget addig nem is fogsz találni. Már a kérdésed alapján látszik mennyire komolytalan vagy. Nekem nem kéne olyan pasi akinek az a legfontosabb hogy hosszú hajam van.
25/L
Tegyük fel, találsz egy ilyen lányt. És ha egyszercsak levágatná a haját? Akkor elhagynád? Vagy elválnál tőle?
Hülyeség valakinek csak a hajára alapozni, de te tudod, mindenesetre elég komolytalan lehetsz... Nekem hosszú hajam van, de ha pl. a lány helyébe megtudnám, hogy csak a hajam miatt vagy velem, hááát... mehetnél, ahova akarsz...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!