Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van-e ötletetek hol lehet megismerkedni vagy találkozni hosszú hajú lánnyal komoly kapcsolat reményében? Sok helyen próbáltam már, de kevés ilyen lány van. Ahol meg van ott már foglalt.
Figyelt kérdés
Szeretnék hosszú hajú feleséget találni magamnak,mert sokkal jobban tetszik egy nő hosszú hajjal2009. júl. 5. 12:04
11/24 anonim válasza:
Azért az is marhaság, hogy nem számít a külső. Ti se kezdenétek akárkivel.
12/24 anonim válasza:
Hát sok szerencsét a keresgéléshez, ha ennyire fontos neked, hogy hogy néz ki a lány! Szerintem figyelj oda arra is, hogy mennyire intelligens, hogy viselkedik, mennyire hűséges, stb., mert gondolom, nem elégednél meg egy hülye libával, aki háromig se bír elszámolni, rosszul főz, és minden szomszéddal megcsal, még akkor se, ha derékig érő szőke haja van.
13/24 A kérdező kommentje:
Ha akarsz velem ismerkedni akkor jó volna,hogy a privát e-mail cimre irnál.
2009. júl. 5. 14:53
14/24 A kérdező kommentje:
Van sok rövid hajú nő ismerösöm. Én azért nem mondtam h.rövid hajjal a nő nem is nő.
1.5 évet jártam egy lánnyal és nem is volt hosszú a haja. Nem a haja miatt szakitottunk.
Egyszerüen nekem jobban bejön egy nő ha hosszú a haja még ha csúnyább is mint a rövidhajú.
2009. júl. 5. 15:05
15/24 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem minden a hosszú hajon múllik,de elsö látásra talán ige ha valakinek az tetszik. Aki meg akar ismerni küldjön cimet. Lehet volna aki szeretné ha segitene valaki a haja mosásában fonásában.
2010. ápr. 4. 01:41
16/24 anonim válasza:
Én hosszúhajú vagyok, és nem bújtam el. :P
18/24 anonim válasza:
nem gát h a hosszú hajat szereted csak ez a kérdés marha nagy... :D "hol lehet megismerkedni hosszú hajú....." kész... :D sztem a hosszúhajúnőkbolygóján
20/24 Kleincsillag válasza:
Érdekes megközelítés...ha így kéne nekiindulnunk akkor a hosszú hajú nőket a fodrásznál kéne keresni,hiszen ott lesz rövid :D
Szerintem kedves,jó gondolkodású hölgyeket bárhol lehet találni..
Sok sikert kívánok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!