Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hatott rád, mikor megtudtad, hogy volt nagy szerelmed házas, gyereke lett?
2 volt akivel beszélő viszonyban maradtunk. Gratuláltam nekik és sok boldogságot kívántam.
A többiről nem tudok semmit, nem tartom velük a kapcsolatot. Lehet, hogy már nem is élnek, ki tudja...
33F
amikor megnősült 2003-ban totál depisen feküdtem a szobámban, és meg akartam halni.
aztán jöttek a gyerekek, 1, 2...
néha ránézek fb-jére, a tökéletes család.
még mindig fáj, h. nem engem választott, 16 évesen ismertem meg, életem első szerelme volt.
egyik éjjel nemrég álmodtam, amiben levelet írt nekem, h. válni készül, még mindig engem szeret, és kezdjük újra.
álmodik a nyomor.
két ex kivételével beszélő viszonyban vagyok az összessel, hárommal kimondottan baráti a kapcsolat a mai napig.
Nyilván nem véletlenül nem vagyunk együtt. Aki már megházasodott és két gyermeke van, vele 5 évet húztunk le több mint 10 évvel ezelőtt. Nagyon szeretem őt mind a mai napig, de csak mint embert. Örülök, hogy boldog, jóban vagyunk a feleségével is.
Többiek sodródnak. Csajok jönnek-mennek, aki időben a legközelebb esik, ott nem esett jól, mikor képbe került az utánam következő, de azóta már megszoktam, a második vagy harmadik csaja van azóta. Látva egyébként az exeket, hogy kapcsolatban miként is funkcionálnak, ismerve őket; be kell látnom - így volt a legjobb.
Az első nagy szerelmem összejott a klonommal. Vagyis inkább a rosszabb kiadasommal. Már azon is lestem, hogy ez mi? Másfél év után gyerekük lett 24 évesen , sejtesem szerint azért mert a csaj pár évvel idősebb és már "benne van a korban". Egy csöppet ledobbentem. De már nem érdekel.
A második meg azzal a csajjal van komoly kapcsolatban, aki egy ordas nagy ribizli, röhögtünk a háta mögött rajta mert azt se tudta anno kitől lett terhes, tényleg több f..t fogott mint kilincset. Együtt is élnek. Ezzel kapcsolatban az érzéseim az, hogy mi a f..sz? Ennyire leadni az igényeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!