Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennél a pároddal, miután...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél a pároddal, miután megtudtad a facebookjából, hogy megcsalt?

Figyelt kérdés

2017. dec. 5. 18:32
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Én megszívatom :D Nem ússza meg ennyivel :D

Azóta mióta tudok mindent, egyébként is boldogabb vagyok. Nem szeretek hazugságban élni és jót fog tenni az is, hogy végre függetlenül gondolkodhatok. :) Magamra összpontosítok.

A nehéz része, hogy tényleg vele is kis időt kell ugyebár tölteni, hogy fent maradjon az álca, de azt szépen lelimitálom, persze mindig úgy teszek majd mintha minden rendben lenne és el is hitetem vele. Ha neki is ment a színészkedés rajtam a sor, hogy élvezzem, hogy kicsit alakíthatok egy szerepben. :D

2017. dec. 5. 21:24
 12/25 A kérdező kommentje:
Valahogy ki is kellene használnom. Tippek? :D
2017. dec. 5. 21:25
 13/25 anonim ***** válasza:
8.-és9.vagyok,még annyit leírnék, csak előbb talán lusti voltam, hogy ha okod adott gyanakvásra, akkor lehet, hogy nem bűn belenézni az irkálmányaiba; mert nyilván ki akarod deríteni, hogy van-e rajtad kívül még valaki, de ilyen esetben, hogyha okot adott a gyanakvásra, akkor elnézhető, szemet lehet hunyni fölötte, hogy belenéztél a üzijeibe.
2017. dec. 5. 21:27
 14/25 anonim ***** válasza:
87%

Figyelj, engem is megcsalt az első barátom és hazudott, tagadta.

Borzasztó időszak volt, nekem is állandóan a bosszún járt az eszem.

Végül az lett a bosszúm, hogy nem volt bosszú.

Elsétáltam tőle és soha többet nem kerestem.

Én boldog vagyok, sok éves kapcsolatom van, házasságot és gyereket tervezünk.

Ő egyedül van,nem tartott ki az a kapcsolata, akivel megcsalt.

Nem kívánok neki rosszat, de szerintem a karma dolgozott kicsit.

Mai fejjel is örülök, hogy nem volt semmi bosszúm. Elég nagy büntetés neki, hogy olyan ember amilyen.

Én boldog vagyok és csak ez számít.

Ha nagyon meg akarod szivatni, akkor nem rendezel jelenetet és nem mutatod ki előtte , hogy fáj, hanem egyszerűen elhagyod és boldog leszel!

Hidd el, jobban fog fájni neki ez , hogyha te hagyod el így.

2017. dec. 5. 22:21
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Én elkezdenék úgy viselkedni a helyedben, mintha csalnám. De persze bénán.

Szóval hogy elkezdhessen gyanakodni a kis suttyó.

Ha megcsalt, szerintem nem szeret eléggé, így nem lesz elég bűntudata. Viszont az önbecsülését le kellene rombolni.

Néha hagyj jeleket, mintha lenne valaki más. Eljátszhatsz egy nemibetegséget is, majd dobd be, hogy terhes vagy.

Tegyél a tusfürdőjébe valamit, amire allergiás.

Nem fogja zavarni az eltelt idő, mert a majom férfiak azt hiszik, hogy 40 felé a legkapósabbak.

Esetleg véletlen megláthatna egy beszélgetést is, amiben azt fejtegeted, milyen rossz vele a szex.

Vagy rákereshetnél a neten arra, hogy "hogyan növeljem meg a barátom péniszét" vagy "pénisznövelés házilag" vagy ilyesmi.

Nem tudsz ugyanoda visszavágni, mert az nekik kevésbé fáj. Más területet kell célozni a hasonló fájdalomhoz.

Az én exem pl végtelenül hiú volt és nagyon adott magára és a higiéniájára, persze a környezetére nem.

Napokkal később is emlegette, hogyha kijön valami a szájára, én leszek a felelős.

Persze a szőrtelenítő a tusfürdőbe vagy samponba sem rossz, de ehhez gyáva voltam. Nem tudom mit csinált volna, ha látványosan változik a külseje, pl álmában leborotválom a szemöldökét. Talán meg is ütött volna.

2017. dec. 5. 22:27
 16/25 A kérdező kommentje:

Uhhhh ez a nemi betegséges nagyon jó ötlet!! :D

Ezt még vissza is kapná. Mikor siófokon megcsalt egy exével és hazajött beparázott, hogy aidses lett tőle, nekem meg beadta, hogy belenyúlt munka közbe egy tűbe (rendőr és megmotozott egy palit) én meg bevettem! :D hát olyan jót röhögtem mikor erre is fényt derítettem! :D

úgyhogy ezt épp vissza is kapná :D

erre a szex témára biztosan kiborulna nagyon rátapintottál a lényegre ;)

hát ugyan akkor mit keverjek a tusfürdőjébe, ilyen csínyféleségek nem szoktam eszembe jutni :D ehhez annyira nem értek, de jöhet ilyen amúgy simán, persze ami nem feltűnő, de ez is jó ;D

2017. dec. 5. 22:35
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyet megtanultam.Rendőrrel-katonával nem kezdek,mert mind elmeroggyant párkapcsolatban.
2017. dec. 6. 00:14
 18/25 mikeXxX ***** válasza:
100%
5# Csináltál egy képet is legalább a tapló fejéről amikor ezt beközölted 😂😂😂 ? 38f
2017. dec. 6. 08:34
 19/25 anonim válasza:
Ugyanez történt velem is, néhány évvel ezelőtt. Soha nem szoktam belenézni még a telefonjába sem, de annyit hablatyolt, hogy kivel hova megy, a végén napokra eltűnt a haverjával egy állítólagos bicikli túrára... Gyanús volt az egész, hát beléptem az ő facebookjára... ott volt minden, levelezés, képek, egy fiatal kiscsajjal.Felhívtam a srácot, hogy tudok mindent és k@pja be. Egy hét múlva találkoztunk, ő kérte... Megbeszéltünk mindent, sírt is... aztán többet nem láttam. Hálás vagyok neki, tudom furcsa, de magamtól nem léptem volna ki ebből a kapcsolatból, pedig az utolsó idők katasztrofálisak voltak. Azóta megismertem a férjem, a legjobb ember a földön, szeretjük egymást, boldogok vagyunk. :)
2017. dec. 6. 13:45
 20/25 anonim ***** válasza:

15: Jól írod! veled értek egyet! Nem kell bosszú szerintem sem, majd a sors/karma/random (ki miben "hisz" :D) remélhetőleg megoldja, nekem nem tisztem bosszút állni én úgy vélem!

Én már kijöttem a rossz korszakból úgy érzem. Nem, már nem hiányzik, kaptam bőven annyi lelkifröccsöt meg visszaigazolást, hogy egy percig se hiányozzon... :) Csak a közös barátok ne mondták volna, hogy ő meg már vígan pasizik régóta (kicsit olyan igazságtalan, de no problem)... Legyen boldog!

Nektek meg sok boldogságot! :)

2017. dec. 6. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!