Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom?
Az a helyzet hogy tegnap írt egy kolléganője, hogy többször összefeküdtek már egymással, és küldött egy közös beszélgetés részletet, amivel én kérdőre vontam a párom, mire ő azt mondta ilyet bárki tud csinálni photoshoppal, és fél óra alatt tényleg csinált valami hasonlót, hogy bebizonyítsa. Azt mondta, hogy a nőhöz semmi köze, alig beszélnek 1-2 szót a munkahelyen. A kolléganője részletesen írt arról, hogy amikor párom üzleti úton volt, akkor hogy és mikor feküdtek össze, illetve hogy többször felment a nő lakására is.
Este alig tudtam aludni, forgolódtam, nem tudtam mitévő legyek, következő nap, ahogy párom elment a munkába, délelőtt jött az üzenet a kolléganőtől, hogy bocsássak meg neki, nem akart rosszat, csak irigy volt ránk, és nagyon sajnálja. Azóta nem válaszol.
Tiszta rosszul vagyok, már nemtudom mit higyjek el, ti mit tennétek a helyemben?
Párom nagyon okos, és előfordul, hogy manipulatív, de nem nézném ki belőle hogy megcsal, 12 év alatt sosem volt még rá példa... Mindig hazaér időben, ha megy valahova, mindig megvan, hogy kivel megy, hova, és ők ezt tanúsítják is, tehát lehetősége se lett volna nagyon félrelépni.
Eléggé kétségbeesett vagyok most...
Én a párod tudta nélkül beszélnék a nővel normális hangnemben, és megkérném rá, hogy mutassa meg azokat a beszélgetéseket. Ott kiderülne, hogy fotoshop-e vagy nem.
Továbbá szerintem van alapja ennek a dolognak. Ha nem lenne köztük az ég világon semmi, nem valószínű, hogy kitalálna a kollegina ilyen dolgokat, hacsaknem egy elmeháborodott.
Irigy kolleganőként se jutna ezsembe ilyen. Amúgy is ő mit tud rólad, hogy irigy legyen rád? Nem is ismeritek egymást...
Nem tudom a párod mivel fenyegethette meg szegényt.
Én a helyedben találkoznék vele úgy, hogy a párom ne tudjon róla, mert így ez zsákutca.
Bár én 115%-ban biztos vagyok, hogy megcsalt.
30N
Megnéztem a levelezéseit, hívásait, a szerkesztett kép egy Viber nevű alkalmazásból van, amit se ő se én nem használunk... nincs is feltelepítve a telefonjára.
Igen, a ráhatásra is gondoltam, hogy azért vonta vissza...
A nőnek írtam hogy találkozzunk, de még nem írt azóta.
Magánnyomozó mennyibe kerül? Közös kasszán vagyunk, és feltűnő lenne, ha egy nagyobb összeg eltűnne.
Késő,a pasi megbeszélte a továbbiakat a kolleginával.
Innentől összezárnak
"Női megérzés??? Arra hallgass!"
Engem vett már elő (ex-)barátnőm női megérzésre hivatkozva és teljesen méltatlan volt a gyanúsítgatása.
Sajnálom, de èn nem hinnèk a páromnak. Azèrt csak úgy irigysègből nem tesz ilyet az ember szerintem. Ahhoz már nagyon elborult elmènek kène, hogy legyen. Aminek persze van esèlye, de csekèly.
Sokkal inkább az lehet mögötte, hogy ki akarta borítani a bilit, hogy szètmenjetek, hogy vègre csak az övè legyen a "főnyeremèny". Csak gondolom a párod meg jól letolta, ès inkább visszavonta a vádakat.
Ha biztosra akarsz menni, akkor nyomott, mert ez a photoshop meg visszavonás cseppet sem hihető.
Ja, időközben a párod gyors törölte a Viber-t. Ha andoridos a telefon, menj fel a Play Áruházba, ott van egy ilyen menüpont:
- jobb felső sarok vízszintes vonalra kattints
- Saját alkalmazások és játékok menüpont
- könyvtár fül
Ha ott van a Viber, akkor az a program rajta volt a telefonján, csak letörölte.
Ha visszatelepíted, megkapod a beszélgetést is újra.
30N
Bocsánat, javítás, bal felső sarok, vízszintes vonalak :)
30N
Szerintem (is) volt köztük valaki, ilyet senki sem tálal ki.
Tegyük fel tetszik neki a párod és szét akar szedni titeket, hogy őt megkapja, de a párod hűséges hozzád, "legyárt" egy ilyen beszélgetést, ha valoban nem akar a nőtől semmit egy ilyen után egyenesen szoba sem állna többet vele, vagyis a kolléganője teljesen elüldözné.
Valami történt köztünk hogy ezt megkaptad, majd a párod lehetséges, hogy "megfenyegette", ezért vonta vissza azt amit küldött.
Beszélj a nővel ha tudsz és fb-n belépve vagy ahol beszeltek ott kérd hogy mutassa meg (a párosnak ha volt esze akkor törölte).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!