Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom?
Az a helyzet hogy tegnap írt egy kolléganője, hogy többször összefeküdtek már egymással, és küldött egy közös beszélgetés részletet, amivel én kérdőre vontam a párom, mire ő azt mondta ilyet bárki tud csinálni photoshoppal, és fél óra alatt tényleg csinált valami hasonlót, hogy bebizonyítsa. Azt mondta, hogy a nőhöz semmi köze, alig beszélnek 1-2 szót a munkahelyen. A kolléganője részletesen írt arról, hogy amikor párom üzleti úton volt, akkor hogy és mikor feküdtek össze, illetve hogy többször felment a nő lakására is.
Este alig tudtam aludni, forgolódtam, nem tudtam mitévő legyek, következő nap, ahogy párom elment a munkába, délelőtt jött az üzenet a kolléganőtől, hogy bocsássak meg neki, nem akart rosszat, csak irigy volt ránk, és nagyon sajnálja. Azóta nem válaszol.
Tiszta rosszul vagyok, már nemtudom mit higyjek el, ti mit tennétek a helyemben?
Párom nagyon okos, és előfordul, hogy manipulatív, de nem nézném ki belőle hogy megcsal, 12 év alatt sosem volt még rá példa... Mindig hazaér időben, ha megy valahova, mindig megvan, hogy kivel megy, hova, és ők ezt tanúsítják is, tehát lehetősége se lett volna nagyon félrelépni.
Eléggé kétségbeesett vagyok most...
Hasonlót párszor eljátszottuk a volt szeretőm feleségével.Tudom csúnya dolog.Néha kamu üziket is írtunk fészen egymásnak,mert tudtuk hogy a felesége elolvassa.Ott olyanikat írtunk,amiből kiderült hogy nincs köztünk semmi.A férje állt elő mindig ilyen kamu javaslatokkal és a felesége elhitte.Vibert meg munka után mielőtt hazaért volna kitörölte.Képes volt a feleségének még az anyját is letagadni.Ne higyj a férjednek szerintem.
Sima ügy: a férjed megfenyegette a nőt,azért irogat most ilyet.Lehet túl van egy szakításon,igaz lehet hogy annak reményében,hogy a férjeddel összejön,szakított a párjával.A férjed gondolom ugyanezt nem volt hajlandó megtenni,ezért bosszút állt.
Ha ez nem kamu, ne haragudj kérdező, de te rettentően ostoba és tartás nélküli vagy, hogy ennyire nem esett le a húsz filléres és ennyire hagyod magad porig alázni.
Ha ez igaz és nem válsz el, megérdemled, hogy hülyére vegyenek, abszolúte.
Nem olvastam el a kommenteket. A véleményem az, hogy igen, megcsalt. A drága kolegina meg azért írt délelőtt sms-t, mert mikor a férjed bement dolgozni, kérdőre vonta és valószínűleg elég erélyesen közölte hogy vagy ír neked egy ilyen szép sort, vagy köztük vége mindennek.
Plusz, ha engem vádolnának megcsalással és nem lenne valóságalapja, nem kezdeném bizonygatni, és tök nyugodtan photoshoppolni hogy némmá' látod lehet ilyet csinálni. Hanem kikelnék magamból az alaptalan gyanúsítás miatt.
Nagyon sajnalom.
Benne van a pakliban ez is,az is.
Mindenesetre a bogarat mar a fuledbe tette.
Figyelj a jelekre.
Lehet,hogy volt koztuk valami,de szakitott vele a ferjed.De az is lehet,h csak a no akart tole valamit,azert lavart.Vannak flugos nok.
Majd irjal, mi volt,ha kiderul valami.
bármit is csinálsz, csakis magánakcióban. senkinek ne szólj róla.
most már mindent megbeszélnek, egyeztetnek, hülyét csinálnak belőled. esetleg ki is röhögnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!