Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van itt olyan aki a tűzbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki a tűzbe tette volna a kezét a párjáért/férjéért, és mégis kiderült, hogy csalja?

Figyelt kérdés
Hogyan jöttél rá?
2018. okt. 14. 20:58
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
74%

Savanyú szőlő vagyok!

:-)

Felőlem bízhatsz a férjedben, nem zavar, nekem nem lesz sem rosszabb sem jobb!

VISZONT

Én 9 év után nem elemezgettem a kolléganőit.Tudom, hogy akkor nem csalt meg, meg is bíztam Benne!!

CSAK arra kérlek, egy 9 éves kapcsolatot ne hasonlíts egy 25 éveshez!

Igen, azt hiszem a világon én kapom a legtöbbet a férjemtől, írom ezt annak ellenére, hogy néhány éve megcsalt!Elcsesztük akkor!

Viszont kaptunk egy második esélyt!!

Mára újra tudok Benne bízni, igaz nem 100%-ig csak kb 95

Ez egy bonyolult dolog pszichológusok ezrei élnek ezekből az esetekből!

:-(

Nézd!

Így ismeretlenül is kívánom, hogy sose tudd meg milyen az, ha megcsalnak, komolyan!!! Nagyon rossz, akkora csalódás volt, hogy egy hajszál mentet meg, hogy ne egy vonat alatt végezzem!!

És azt is kívánom , hogy legyél olyan boldog a férjeddel, mint én most!

2018. okt. 18. 10:36
 42/49 anonim ***** válasza:
mentett
2018. okt. 18. 10:38
 43/49 anonim ***** válasza:
71%

38-as!

Én megpróbáltam és ha hiszitek ha nem jobb minden, mint újkorában!Még a szex is!Nem vagyunk még 50 évesek, de sportolunk fiatalabbnak látszunk. vitálisak vagyunk.Gyakori z az időszak, amikor napi szex van akár több is, de 2 nap , ha kimarad, már újra vágyunk egymásra!

Tényleg hihetetlen!

Lassan 30 éve leszünk együtt nagyon fiatalon jöttünk össze!

Sajnáltam volna , ha nem bocsájtok meg!

Igaz a bizalom nem 100%-os De remélem az lesz!!!!

2018. okt. 18. 10:47
 44/49 anonim ***** válasza:
74%

Tényleg nehéz időszakon vagyok túl, rengeteget nyomoztam éppen a bizalom hiánya miatt!

Rengeteget,Egy magánnyomozóiroda is megirigyelhetné!

Ennek ellenére vallom, hogy a legtöbb pasi megteszi legalább egyszer, de most jó, nagyon jó és messze nem langyos-f.s

Jobb, mint bármikor és a megcsalás nem most volt, több éve!

2018. okt. 18. 11:44
 45/49 anonim ***** válasza:
83%

38 vagyok ismét ..

Én elhiszem,hogy ti, boldogok vagytok ,Azt is kívánom így maradjatok örökre, de én ezt nem akarom többször átélni ,egyszer lebukott, és ki tudja mennyi alkalom lehetett mikor nem .

Mindenki másképpen gondolkodik, te megbocsátottál, attól nekem még nem kell :) Tudja ő is .Megmondtam neki , bíztam benne, eljátszotta .Kár volt, mert ő volt a nagy Ő . Én neki nem.

2018. okt. 18. 12:43
 46/49 anonim ***** válasza:
36%

Nem elemezgettem a kolléganőit. Ő mesélte anno mikor elkezdtek csajokat/ nőket is felvenni hozzàjuk. Szimplàn megkérdeztem milyenek ő elmondta. De ha új férfi kolléga van róla is megkérdezem. . Tudom milyen ha megcsalnak, az exem megtette. Ezért is lett ex. De ettől még nem gondolom, hogy minden férfi ilyen.

Amúgy igen, 9 év, ha màr ennyit hangsúlyozod. De Csak mert ennyi még nem kell lenézni. Szerinted 32 évesen hogy lenne 20 éves tapasztalatom? Amúgy nem szimpla kapcsolatban vagyunk, 7 éve hàzasok is. A legtöbb ismerősöm ennek a felét se élte hàzassàgban és elvàltak. :( Nem gondolom hogy ez az egész lassacskàn 10 évhez közeledve kevés lenne. Miért kell màs kapcsolatàt / hàzassàgàt lebecsülni? Neked ettől jobb érzés lesz a sajàt csalódàsod?

2018. okt. 18. 15:32
 47/49 anonim ***** válasza:
77%

Bocsánat! Semmiképp nem akartam lebecsülni eszembe sincs.

Csak hangsúlyozni akartam, hogy nagy a különbség! Az a tapasztalatom, hogy a legtöbb kapcsolat nem éli meg a 20 évet sem, vagy ha igen ridegen..épp csak vergődve!Ritka a harmónia ennyi év után!

De én tényleg tiszta szívemből kívánom mindenkinek, hogy elégedett szép kapcsolata élete legyen4 A megfelelő társsal!

2018. okt. 18. 17:43
 48/49 anonim ***** válasza:

:). Èn is kívànom a legjobbakat nektek. Az újrakezdéshez is!

Egyébként egyikünk se érzi igazàn az eltelt időt. Az iskolaévek olyan lassan mentek el, amióta viszont együtt vagyunk, olyan mintha repülne az idő:) Azért se értem sok ismerősöm hogy tud 1-3-5 év utàn eljutni a vàlàsig.

2018. okt. 18. 20:30
 49/49 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam mindent elnéztem de tudtuk oda-vissza, hogy a megcsalás az válóok. Ez volt egyfajta alapszabály a kapcsolatunk 5.évéig. Akkor minden összeomlott amit hittem. Viszont furcsa módon amit sosem tudtam volna elképzelni, megbocsátottam. Most leszünk 11évesek,de ha jók az infóim, megint csal. Persze ezt már nem tartottam elképzelhetetlennek,mert a megbocsátáskor ezzel is számoltam. De most padlón vagyok egyenlőre nem tudom mit tegyek...
2018. okt. 20. 14:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!