Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akart megalázni mégis megtette?
Figyelt kérdés
Hagyta hogy még én hajtok érte a szeretőjével jopofizzak stb stb. Mindenre utólag jöttem rá....2018. aug. 15. 17:48
2/6 anonim válasza:
Vigyázz, ne hogy becsapd magad, mert nálunk a ne szorgalmazta, hogy megtudjon engem ismerni, mert ő majd segit a férjének visszaszerezni engem:D
4/6 anonim válasza:
2+
Gondolom a boszija ezt a tanácsot adta, mmivel a faszi ezerrel védett engem és nem tudta kideriteni ki is vagyok, mert én meg a faszit védtem, és sosem voltam egy pofázós valaki:)
5/6 anonim válasza:
Kérdező, ugye mily fura dolgokat produkál az élet, főleg itt a Gyíkon, ahol engem akarsz ezerrel félrevezetni, hogy szarul érezzem magam, én meg az egyenesen, őszintén, az igazsággal válaszolok, és még te kerülsz kínos helyzetbe.
Pedig te akartál engem abban látni, de valahogy mindig te kerülsz bele, főleg ha kiderül a valóság:)
6/6 anonim válasza:
Te 55 %-os beteg vagy, de valami nagyon durván!!! Már több szeretős kérdésnél is láttam, hogy mindig azt hiszed, hogy a kérdező a hülye pasid felesége. Szánalmas vagy, nyugodjál inkább le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!