Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzik késztetésnek a férfiak azokat (is) megalázni és kihasználni akik az elején megmondják, hogy csak komoly kapcsolatot akarnak? Ha ezt tudják, miért szemétkednek mégis?
Figyelt kérdés
A barátomról kiderült, hogy már régebb óta eljegyzett egy másik lányt, pedig világosan megmondtam neki, hogy velem ne szórakozzon, nekem nincs szükségem erre. Akkor mégis miért tette?2010. jan. 8. 19:01
1/6 anonim válasza:
minden pasi disznó... fogjátok már fel lányok
2/6 anonim válasza:
Mert barom.De ne általánosíts.Én sohasem használtam ki senkit.A kapcsolatunk elején megbeszéltük hogy kinek mi lenne kényelmes.És ha ez nem eggyezett inkább nem folytattuk.Pont olyat fogtál ki aki ilyen paraszt.
3/6 A kérdező kommentje:
az a helyzet, hogy nem csak ezzel a barátommal volt így, mindegyiknek megmondtam mit akarok, és mind kihasználta a bizalmamat.... hát ennyire nincs becsület az emberekben?!?! hogy tudnak így élni? elaltatott lelkiismerettel...
2010. jan. 8. 19:25
4/6 anonim válasza:
Ettől csak élvezetesebb kihívás leszel. Inkább mondd valahogy így: komoly kapcsolatot szeretnék, amiben legalább egy évig nincs szex. Ez rögtön kirostálja a disznóbbakat :D
5/6 kolosszus22 válasza:
Látod-látod, mindegyikkel így jártál, ez bizonyítja, hogy egy féle típusú szemét pasik jönnek be!
Tanács: Kezdj kicsit szürkébb, rendesebb fickókkal.
6/6 A kérdező kommentje:
jó jó persze. épp így választottam az utolsó páromat. beszéltünk arról, hogy ki mit akar és mégis... nem lehet kiszűrni, vagy legalábbis én nem tudom
2010. jan. 9. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!