Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Kezdenétek komoly kapcsolatot olyan nővel akinek 4gyereke van?
Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 18:28
1/14 anonim válasza:
Ha jól állunk mind ketten anyagilag és szeretjük egymást, akkor simán. Meg persze ha komolyabb kapcsolatról lenne szó, akkor bírni kell a gyereknevelést is.
2/14 anonim válasza:
Nagyon jó nő kellene hogy legyen, de valószínűleg kizárt...
3/14 anonim válasza:
Nem. Nem vágyom a pótapa szerepére. Attól is függ, hogy hány éves, mert ha mondjuk 22 évesen van négy gyereke, az sokat elárul róla.
Még egy gyerek is sok, négy pedig egyenesen rengeteg.
4/14 anonim válasza:
egyértelműen nem.
nincs olyan értelmi fogyatékos pasi, aki a nyakába varratna 4 gyereket...
5/14 anonim válasza:
Ez egy alapos hátrány, multimilliomos férfiak sem szívesen, főleg ha kicsik!
6/14 A kérdező kommentje:
köszi,azért kicsit jobb véleményekre számitottam
2011. máj. 10. 18:53
7/14 anonim válasza:
Megmondom őszintén, hogy 4 gyerek az nagyon sok!
Szóval ennyivel nem!
1 gyerekkel rendelkező egyedülálló csinos nővel is csak akkor ha tényleg nagyon szeretem és ha ő is szeret engem és nem csak azért kellek neki mert el van keseredve! 26/f
8/14 anonim válasza:
Kérdező: hány évesek vagytok és milyen korban vannak a gyerekek, ha nem titok? Ha a gyerekek már felnőttek, vagy legalább már tudnak értelmes döntést hozni és nem szorulnak komolyabb nevelésre (ugye érted, hogy mire gondolok?), és nem ilyen kis virgonc ördögök, akkor szerintem miért ne.
9/14 anonim válasza:
hogyne, ha ovit akarnék nyitni
kizárt!
10/14 anonim válasza:
Anyosom elvalt, 2 gyerekkel sem talalt ferjet, jo, nem azert, mert nem lett volna jelentkezo, de gondolom, hogy nem alltak sorban erte igy. Ennek mar sok eve. Nemreg megismerkedett egy ferfivel, akinek 2 otthon elo gyereke van. Anyosom azt mondta, hogy o emiatt nem tudna vele lenni. Ezzel azt akarom ereztetni, hogy nem a szemetseg mondatja a ferfiakkal, hogy nem, mert ha te allnal a masik oldalon (ferfi 4 gyerekkel, akik vele elnek), akkor te is maskepp gondolkodnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!