Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy a bosszu nem megoldas, es nem vezet sehova, ezert csak azoktol kerdem akik megis megtettek, hogyan alltatok bosszut a hazastarsatok volt szeretojen, vagy a hazastarsatokon, duhotokben, a megcsalas utan?
Nem kerek olyan valaszt,hogy nem tennem,nincs ertelme stb.
Ha csak ezt akarod irni gorgess tovabb,kerlek.
Ha ilyen nincskoztetek,olyan van aki szemmel tertja a volt szeretot a kozossegi halon,azota is?
Gondolom ,nem sokan fognak irni,de azert megkerdem...hatha.
Hat,koszi,harombol senki se valaszolt arra amit kerdeztem,hiaba irtam,hogy nem ezeket a kozhelyeket akarom olvasni...
Ki irta,hogy en akarok bosszut allni? Bocsi.
Tudjatok,mit?
Aki erintve van,irjon valaszt priviben,mert itt szetszedik a tobbiek,ahogy mas kerdeseknel is lattam...
A tobbi okoskodo pedig legyszi menjen mashova ..
Hát ha ismerte, beszélőviszonyban volt, ne adja isten jó barátja volt a szerető akkor ez azért nem ennyire egyszerű, hogy az ember intellektusból megbeszélje magával. Persze ha full ismeretlen, valaki a boltból, munkahelyről, konditeremből, táncklubból... akkor más tészta.
Minek tartanánk szemmel a volt szeretőt a közösségi hálón? Nem bocsátanék meg a megcsalás után. Legalábbis egy szeretőt tuti nem. Ez nem kalandozás. A kifejezés nevében is benne van a lényege. Így pedig nem fárasztanám magam a méreggel, hogy időt és energiát feccöljek a kémkedésbe egy olyan ember után, aki már soha nem lesz a magánéletem része, mert hányok tőle.
A bosszú pedig így indokolatlan.
Az más kérdés, hogy hirtelen felindulásból mit tennék vele/velük. De azt is helyzete válogatja.
Egy kapcsolatot két személy hozott létre, ugyanaz a két személy is szükséges a megromlásához.
Ha bosszút akarsz állni, akkor kezd magaddal és a pároddal. Hisz miattatok ment tönkre a kapcsolat.
Ha egy kapcsolat harmonikusan boldog és szilárd, oda egy harmadik fél nem tudja betenni a lábát.
Hisztizhetsz itt, de előbb a saját házad tájékán sepregess.
Nem a szerető a hibás, hanem ti ketten, hogy hagytátok, hogy a kapcsolat tönkre menjen.
Nem tudom elképzelni milyen bosszú állás segítene egy megcsalás esetén.
Erre nagy valószínűséggel tényleg nagyon kevés választ kapsz itt, vagy lehet egyet sem.
A megcsalt emberek többsége általában kevés ideig szenved ebben az állapotban, hogy ezen törje a fejét.Rengetegen értelmetlennek, felesleges energia pocsékolásnak tartják.A megtörtént eseten nem tud változtatni, visszakapni a hűtlen felet így nem lehet, ha ez a cél esetleg.És elég sokszor előfordul, hogy a gyerekes bosszú nem ér célba, legyen az bármilyen is.
Szerintem elég az is, amikor a csaló rájön arra, hogy bizony a szerető sem lesz másabb a hétköznapokon.Na az már épp elég kielégülést okozhat a megcsalt félnek, ha ezt látja, tudja.Bár ez sem változtat a megcsalás tényén és nem is hozza helyre.
Az a legjobb "bosszú", ha a szerető megkapja a csaló fazont, és megtapasztalja, hogy nem egy főnyeremény.😃 Ez szinte mindig így van 1-2 kivételt leszámítva, mert ilyen is van.Ez miért nem elég?
Koszi utolso,te a kerdesemre valaszoltal.
A no amugy tudta ,hogy te ki vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!