Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha házastársatok, aki a gyerekeitek apja/anyja közölné veletek, hogy évekkel korábban megcsalt titeket, de azóta is hűséges volt, ti hogyan reagálnátok rá? Kérlek írjátok a komment végére a nemeteket.
Figyelt kérdés
2016. márc. 20. 12:30
1/13 anonim válasza:
Miért akarja ezt bárki közölni ennyi év távlatából?
2/13 anonim válasza:
Egy apaságit megcsináltatnék, de ha az alapján enyém a gyerek, akkor némi betervezett mosolyszünet keretében vele maradnék.
3/13 anonim válasza:
Nem szeretnem tudni. Ha megis megtudnam megrendulne a bizalmam es a noiessegemben is ketelkedni kezdenek. 29/n.
4/13 VirágésBence válasza:
Értelmes magyarázatot várnék arra, hogy akkor mi volt a gond, ami miatt megcsalt vagy miért tette és azóta ez rendben van-e, ha ezeket meg tudnánk beszélni szerintem adnék neki egy esélyt.
5/13 anonim válasza:
Ha azóta hűséges, nem akarom tudni.
Feltéve, hogy jelenleg jó a kapcsolat, hàzassàg.
6/13 anonim válasza:
VirágésBence
Tényleg csak érdeklődöm, de ha azt a magyarázatot adná, (teljesen őszintén), hogy egy nagyon szép, kívánatos nő volt és úgy érezte, hogy ezt nem hagyhatja ki, noha tudta, hogy utána is veled akar maradni, azt elfogadnád?
7/13 anonim válasza:
Ha ő ezt így bevallaná, akkorszerintem az lenne fair, ha én is bevallanék egyet.
8/13 anonim válasza:
Lehet Feri, de az egy elég böszme hozzáállás lenne.
9/13 anonim válasza:
A megcsalás az megcsalás, akkor is, ha évekkel korábban történt. Otthagynám, mert nem tudnék benne megbízni, sem szeretni sem tisztelni, sem hozzáérni.
10/13 anonim válasza:
Van különbség apró botlás és súlyos megcsalás közt, a kettő között is van néhány további lehetőség.
Egy csók szerintem inkább botlás, míg a hosszú viszony már sokkal súlyosabb.
Mindennek oka van, így én is tudni szeretném, mi miatt fért be a 3. fél a kapcsolatba (pl elhanyagolás)
Megbocsátanék, ha választ kapnék a miértre, és bevallaná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!