Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » El tudtok képzelni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudtok képzelni olyan szituációt, amiben elcsábul és megcsal a házastársatok?

Figyelt kérdés
Alapesetben mindenki megbízik a házastársában és ugye ő ismeri a legjobban, hogy mennyire hűséges. Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy el tudsz-e olyan szituációt képzelni, amikor a házastársad elcsábul és megcsal. Esetleg vázolni is lehet, hogy milyen esetre gondolsz, milyen indokokkal, stb.
2016. okt. 9. 09:40
1 2
 1/14 anonim válasza:
96%
Figyelj ha valaki igazán szereti a nejét férjét stb az nem enged a "csábításnak " semmi képp !!!
2016. okt. 9. 09:47
 2/14 anonim ***** válasza:
91%

Persze, hogy eltudok képzelni olyan helyzetet.

Azonban csak akkor ha ebben én is nagyon ludas vagyok.

Pl. nem foglalkozom vele, elkezdek más nőkhöz járni, stb. ilyen esetben ha találna egy olyan valakit aki újra "nőként" bánik vele, és az irántam érzett szerelme is elmúlik, akkor előfordulhat.

2016. okt. 9. 09:51
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
Persze. 10 éve vagyunk házasok, ritkán van egy kis összezördülés, de alapvetően jó minden, van bizalom, szeretet, összhang, közös hobbi, tervek, célok, rendezett anyagiak.. minden adott, hogy együtt maradjunk még 1-2-3 évtizedig. DE! Soha nem lesz már meg az újdonság varázsa, értem már megküzdött, és ahogy Gábor Zsazsa is mondta, lehetsz bármilyen szép, a legszebb nőt is megunják egyszer. El tudom képzelni, hogy valamikor jön egy kis csirke, felkínálkozik nyíltan, és a férjem elgyengül. Remélem nem lesz ilyen, de nem szent ő sem, megeshet.
2016. okt. 9. 09:52
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen el. Körül nézek, bárhol járok, ezt látom. Ez, bármikor, bárkivel előfordulhat. Olyanokkal is, akik ma esküdöznek az életükre, hogy ők soha ilyet nem tennének. Láttam ilyen embert, nem egyet. A dolognak, rengeteg oka lehet

Ettől függetlenül, bízok benne és ilyenen nem agyalok.

2016. okt. 9. 10:24
 5/14 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Egyetlenegy ilyen esetet tudnék elképzelni...Ha valamikor annyira megromlana az anyagi helyzetünk,(Remélem hogy azért sohasem jutunk el oda...)hogy már ennünk se lenne mit,EZ ESETBEN szerintem képes volna lefeküdni némely pénzes alakkal,csakhogy a túlélésünket biztosítsa...De más eset-szitu ki van teljesen zárva...
2016. okt. 9. 10:31
 6/14 anonim ***** válasza:
Jó a fantáziám, szinte bármilyen szituációt el tudok képzelni. De ilyenen még sose gondolkodtam, hogy megcsal a házastársam és ha megtenné, akkor miért. Ha elhanyagolnám, főleg ha szexuális téren, akkor lehet, hogy ingere lenne mással kezdeni, mert tudom, hogy igénye van a megfelelő mennyiségű és minőségű szexre. Meg úgy általában a testiség fontos neki. Szóval ha rideg lennék, azt biztos nehezen viselné. De hogy megcsalna vagy sem, az a helyzeten és a hozzáállásán múlna.
2016. okt. 9. 11:28
 7/14 anonim ***** válasza:
78%
Titusz! Szóval engednéd,hogy a nejed lefeküdjön egy idegen pasassal amíg te tétlenül otthon ülsz és gondolkodsz,hogy hogy mehettetek ennyire tönkre vagy mi a franc? Ahelyett,hogy elmennél munkát keresni vagy valami jobb megoldást találni ami mindkettőtöknek jó lenne?
2016. okt. 9. 11:51
 8/14 Titusztitusz ***** válasza:
0%
7-es...Nagyon egyszerü ember vagy te a jelek szerint...Nyilván ha már ODÁIG JUTNÁNK hogy "már mindegy minden",akkor abba bele van értve automatikusan az is,hogy AZ ÉN LEHETŐSÉGEIM IS MÁR KIMERÜLTEK akkorra nyilvánvalóan...De úgy voltam vele,hogy ezt mondanom sem kell...(De ezek szerint akkor mégiscsak kellett...)
2016. okt. 9. 11:59
 9/14 anonim ***** válasza:
Elég töketlen férfi lehetsz ezek szerint.
2016. okt. 9. 12:01
 10/14 anonim ***** válasza:
titusz a tiikus pasi. Itt nagy a szája, nagy "FÉRFI", odahaza meg arra élvez ha az asszony megcsalja....Iserem a fajtáját, hahaj!
2016. okt. 9. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!