Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » El tudtok képzelni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudtok képzelni olyan szituációt, amiben elcsábul és megcsal a házastársatok?

Figyelt kérdés
Alapesetben mindenki megbízik a házastársában és ugye ő ismeri a legjobban, hogy mennyire hűséges. Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy el tudsz-e olyan szituációt képzelni, amikor a házastársad elcsábul és megcsal. Esetleg vázolni is lehet, hogy milyen esetre gondolsz, milyen indokokkal, stb.
2016. okt. 9. 09:40
1 2
 11/14 Titusztitusz ***** válasza:
Ezt ne TE akard már megítélni...(Mármint a töketlenséget...)Gondolom halottál már pl.a világháború utáni állapotokrol...Amikor voltak akik a családi aranyékszereket is elcserélték egy pohár tejre...Meg embert öltek egy kecskéért...Meg mindenüket odaadták egy szelet kenyérért...AZOK IS töketlen figurák voltak szerinted? Százezerszámra? Amilyen jövő elé néz ez az ország, el lehet itt képzelni bármilyen állapotokat az elkövetkezendő időkre nézve...Nos...Én fentebb A LEGROSSZABB FORGATÓKÖNYVBÖL INDULTAM KI...Ennyi...
2016. okt. 9. 12:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Én nem tudok, pedig jó a fantáziám. Max valami hármas felállásban lenne benne, de azt meg én nem akarom.
2016. okt. 9. 12:30
 13/14 anonim ***** válasza:
El, persze, mert mint irtak akarkivel megtortenhet. Mas kerdes, hogy nem nezem ki belole es nem is felek a megcsalastol.
2016. okt. 9. 12:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Miután magamról is el tudom képzelni, így páromról is, és minden más emberről.
2016. okt. 9. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!