Házassagban történő gyerekvallalas esetén ki a fontosabb szamotokra a születendő gyerek vagy a hazastarsatok?
Amíg a hasban van, szerintem kevés nőnek van oltári nagy kötődése a gyerekkel, így értelem szerűen ott még nincs változás.
Ahogy megszületik, illetve ahogy egyre nő a gyerek, szerintem egyre nagyobb lesz a kötődés. Buta az a férfi, aki döntés elé akarja (még ha csak elvi kérdés szintjén is) állítani a feleségét, hogy ki a fontosabb. Mert értelmes ember erre azt a választ fogja adni, hogy a gyereke. Okos férfi nem tesz fel ilyen kérdést még elvi síkon sem, egyszerűen szereti a családját és két ember fogja őt viszont szeretni!
Jó esetben nincs fontosabb. Csak máshogy fontos.
Ha a gyerek eluralja a kapcsolatot, akkor rég rossz, ilyenkor lesz Gizikéből "Anyu", Jóskából "Apu", nemi élet nulla, és maximum szülőként működnek együtt.
5-ös vagyok.
Szerintem egyértelmű, hogy hogy gondoltam 7-es, de akkor megmagyarázom. A gyerekem - jobb esetben - kapcsolatban marad velem, míg a férjem ha elhagy, nem fog felhívni/eljönni. Így már jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!