Mit tehetek ebben a helyzetben, hiszen semmi jogom beleszólni?
Írd le levélben az ellenérveidet. A fiad fiatal korát, hogy nem biztos, olyan munkát talál, ami őt kielégíti. Hogy a társa csak azt nézi jelen pillanatban, legyen gyereke . Hogyha múlnak az évek, lehet, megromlik a kapcsolatuk és a gyermek ott marad a fiadnak az elvált szülők annyi gondjával.
Mindamellett , , egy életre szóló kapcsolat is lehet ebből.
Borítékold a levelet és add oda a fiadnak, tegye el magának.
A rokoni körömben van olyan házaspár, akik között 25 év korkülönbség volt, a nő javára. 15. éve élnek boldog párkapcsolatban.
Hagyd, hogy ők döntsenek. Ha egy vele egykorú lányt venne el, akkor is mi a biztosíték arra, hogy boldogok lesznek együtt, és nem válnak el?
Szerintem nem kellene ezen ennyit problémázni. Nekem 18 éves a fiam, és nem érdekelne, mennyire öreg nőbe lenne szerelmes, akárhány éves lenne, mert ha az rendes, kedves, és szeretik egymást, boldogok együtt, akkor az engem is jó érzéssel tölt el, int szülőt. Az se érdekelne, ha a menyem ugyanannyi idős, mint én, csak legyen minden rendben!
És az nagyon nem volt szép a gyereketek apja részéről, hogy kiabált vele, teljesen ok nélkül! Ne bántsátok a fiatokat a semmiért! Örüljetek, hogy lesz családja neki is!
44/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!