Ha így viszonyulok a párom gyerekéhez, akkor ne vállaljak sajátot, mert rossz anya leszek?
Van egy ötéves kislánya. Igazából nincs vele különösebb gond, és szeretem is a kiscsajt. :)
De attól már megőrülök, hogy naponta 50szer kérdezi meg valami totál egyértelmű dologról, hogy "de miért".
Például olyanokat, hogy miért zöld a fű. Akkor erre kap valami elfogadható választ, és visszakérdez, hogy "hogyhogy?".
Egy ideig bírom, és szépen, türelmesen válaszolgatok neki. De amikor már sokadszor jön elő hasonló hülye kérdéssel, akkor nagyon vissza kell fognom magam, hogy ne ingerülten reagáljak. Mire este ágyba dugjuk, teljesen lefáradok agyilag.
Ez azt jelenti, hogy éretlen vagyok az anyaságra? Nagyon szeretnénk közös gyereket, de emiatt most teljesen elbizonytalanodtam.
Saját gyerekünkhöz több türelmünk van.
Másé engem is idegesít (néha), de az enyémet aranyosnak találom olyan dolgokért, ami más gyerek viselkedésében esetleg zavar.
Ez nem azt jelenti, hogy nem vagy érett az anyaságra.
Na, jó, ha 16 éves vagy, akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!