Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy a bosszu nem megoldas, es nem vezet sehova, ezert csak azoktol kerdem akik megis megtettek, hogyan alltatok bosszut a hazastarsatok volt szeretojen, vagy a hazastarsatokon, duhotokben, a megcsalas utan?
Nem kerek olyan valaszt,hogy nem tennem,nincs ertelme stb.
Ha csak ezt akarod irni gorgess tovabb,kerlek.
Ha ilyen nincskoztetek,olyan van aki szemmel tertja a volt szeretot a kozossegi halon,azota is?
Gondolom ,nem sokan fognak irni,de azert megkerdem...hatha.
#10 :D
Gondolom lett másik munkája, tehát csak ideiglenes bosszú lett.Az igazi az lett volna, ha soha az életben nem kap már Sehol munkát, és nem lesz senki, aki eltartja.Ezt meg lehetlen elérni.....
7. Tudtommal nem hisztiztem.
De ha te annak nevezed,hogy szolok,hogy a kerdesre valaszoljatok,direkt a kerdesben is feltuntettem.
Ennek ellenere csak nyomjatok a szokados szoveget.
Egy valaszolt csak a kerdesemre..
Neked nem a szerető ígért hűséget, hanem a párod.
Tehát, ha fűt a bosszú rajta, és csakis rajta, a párodon állj, mert ő csalt meg, nem a szerető.
Sok esetben a szerető is áldozat, mert hülyítik,hazudnak neki, elhitetik, hogy elválnak.
Tippem: terjeszd el az össze rokon és közös ismerős között, hogy megcsalt téged, hogy mekkora gerinctelen.
A renoméja csökkenni fog, és jó pár kínos perc vár rá.
De nagyon is hisztizel. Ugyan nem ezzel a kérdéssel, hanem magával a témával kapcsolatban.
Nem fogadod el, hogy megcsaltak, hisztizel emiatt, és ennek következtében olyan gyerekes cselekvésen jár az agyad, mint a bosszú.
Tudod, kislány, tenni kellett volna azért, hogy a kapcsolat működjön, és akkor nem történt volna ez meg.
Akkor most, az alapján az egy számodra értékelhető válasz alapján, most te is bosszút fogsz állni? És kin?
Miért hagytátok, hogy megromoljon a kapcsolatotok?
Egyedül csak ti vagytok a felelősek, hogy idáig jutottatok.
9. Vagyok
Természetesen tudta, hogy ki vagyok.
Mikor kikezdett a párommal, akkor ő is addig járt a nyakára, addig udvarolt neki, amíg megkapta, amit akart. Aztán mosta kezeit, hogy ő nem tehet semmiről, ha a pasi hűséges, akármeddig csábítgathatta volna. Nem az ő baja...
Hát pont ugyanez van a boltban is: a vevővel mindig udvariasnak kell lenni. Akkor is, ha egy nap negyedszerre megy az idegeidre. ;) Tehetek én arról, hogy nem bírta a kiképzést?
Na ugye!
Egyébként egy darabig nem volt munkája. Valamiért pénztáros már nem akart lenni abban a városban....
Egyébként kidobtam a pasit is. ;) De egy munkanélkülivel nem akart úgy albérletbe menni, hogy ő tartja el.
Ki érti ezt?
Koszonom a valaszokat,a zt a keveset,ami konkretan a kerdesre vonatkozott,es a priviket.
Nyugodtan folytassatok az eletem taglalasat ,minositeset.
Aki azt irta,hogy
Kislany
degradaloan....nem biztos,hogy no vagyok,es lehet ,hogy apad,vagy anyad lehetnek korban,szoval errol ennyit.
Maskor a kerdesre valaszoljatok,mett ennek nincs ertelme.
Tovabbi jo szorakozast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!