Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tudom, hogy a bosszu nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy a bosszu nem megoldas, es nem vezet sehova, ezert csak azoktol kerdem akik megis megtettek, hogyan alltatok bosszut a hazastarsatok volt szeretojen, vagy a hazastarsatokon, duhotokben, a megcsalas utan?

Figyelt kérdés

Nem kerek olyan valaszt,hogy nem tennem,nincs ertelme stb.

Ha csak ezt akarod irni gorgess tovabb,kerlek.

Ha ilyen nincskoztetek,olyan van aki szemmel tertja a volt szeretot a kozossegi halon,azota is?

Gondolom ,nem sokan fognak irni,de azert megkerdem...hatha.

2018. máj. 22. 14:16
1 2 3
 21/25 lizzi77 ***** válasza:
33%
Nézd, elhiszem, hogy most hajt a bosszúvágy, de nem éri meg.Az a pasi/nő, akinek te nem vagy elég, az nem érdemel meg téged.Kapsz te sokkal jobbat is ennél, hidd el.Ideig-óráig egyébként jól éreznéd magad a bosszútól, lehet,hogy 5 percig, lehet, hogy egy hétig,de aztán bűntudatod lenne.Hacsak persze nem vagy szociopata, mert akkor csak tovább fűtene a bosszúvágy.Viszont gondolod át a másik oldalt, egyrészt lehet, hogy a szerető nem tudott semmiről, te meg tönkretennéd őt, meg akár a gyereke életét is(pl.ezzel a kirúgással...mire volt ez jó?egy elégedett mosolyért a szád sarkában, hogy most aztán megmutattattam a csajnak?)Másrészt tényleg kettőn áll a vásár, tehát valami hibádzott a kapcsolatotokban, vagyis te is hibás vagy...akkor magadon is bosszút állsz, vagy mi?Arról nem beszélve, ha az ember agyát elönti a vörös, akkor tuti hülyeségeket csinál, az adrenalin felmegy, aztán csak utána lesed magad, hogy Úristen,mit csináltam...arról meg nem is beszélve, hogy mi van ha pl. a szerető majdan olyan pozícióba kerül, ahol téged csinál ki?
2018. máj. 22. 18:03
 22/25 anonim ***** válasza:
39%
Nem a szerető tartozik neked hűséggel. Nem ő volt veled kapcsolatban.
2018. máj. 22. 20:57
 23/25 anonim ***** válasza:
61%

Kedves kérdező! A válaszaid alapján tökéletesen megértem, hogy lecseréltek. És lehet korban sokaknak az anyja / apja lehetnél, de fejben.....

Ezt tökéletesen alátámasztja, hogy hiába írják felesleges a bosszú, még te sértődsz meg, hogy nem az idióta kérdésedre válaszolnak...

2018. máj. 25. 18:32
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Amikor előttem lebukott, hogy megcsalt én már tudtam két hónapja. Igyeztem mindent megtenni, hogy visszaszerezzem. Nagyon tepertem, ő is igyekezett. A szerető a munkatársa volt és a kapcsolatuk fél éve tartott. Sokat beszélgettünk, tényleg sok munka volt benne, de végül együtt maradtunk. ( belül ordítottam a kíntól, nyugtatókon, gyógyszereken éltem! ). Mivel kibékültünk, a szerető megharagudott rá és próbalta először újra elhódítani, később kirugatni a munkahelyéről a páromat. Szerencsére a főnöke, mint később kiderült nekem általános iskolai osztálytársam volt és sikerült nagyon megalázó módon kirúgatni a szeretőt (a szeretőnek ez volt élete munkahelye és jó is volt a szakmájában nagyon), amiből óriási balhé kerekedett, én meg csak röhögtem a markomba. A szerető tudta, hogy a páromnak vagyok én, de ő is belement a játékba, azaz vállalta a kockázatot és nyilván a felelősséget is. Miután a párom és a szeretőm végképp meggyűlölték egymást még vártam négy hónapot. A lakás a sajátom volt, csendben eladtam és amíg hétvégén az anyjáék házassági évfordulóján otthon volt, addig elköltöztem. Hazajönnie már nem volt hova. Mindenét kidobtam. Átköltöztem a 13. kerületbe és új életet kezdtem. A régi szomszédok mesélték, hogy amíg a régi lakasomba be nem költözött az új tulaj, addig minden nap odajárt tombolni az ajtó elé.

Nekem a költözés kellett, ahhoz, hogy túltegyem magam az egészen. Nagyon kimerítő és megterhelő volt az az időszak, ami aközött telt el, hogy megtudtam, hogy megcsal és aközött, hogy becsuktam az új lakasom ajtaját belülről.

Életre szóló lecke volt neki is az biztos. Hogy megérte-e a bosszú? Ma sem csinálnám másképp. Ő összetörte a szívemet lelkemet. Semmi baj nem volt a kapcsolatunkkal, legalábbis sose veszekedtünk, mindent megbeszéltünk stb. Nem gondoltam arra, hogy oka van hűtlennek lenni hozzám. Sok idő volt, de rájöttem, hogy a hibát nem magamban kell keresni. A hűség döntés kérdése. Ő így döntött, én meg úgy. Ennyi.

Szóval a bosszúban az a jó, hogy igazságos. Ha miatta szenvedtem, akkor ő is szenvedjen miattam. Jó volt a bosszúban aktívan részt venni, jó volt látni, hogy lassan mindkettő alól kicsúszik a talaj.

Azt kívánom, hogy senkivel ne forduljon elő, hogy megcsalják, de ha mégis megteszik vele, akkor legyen módja bosszút állni, mint nekem.

2018. máj. 26. 04:03
 25/25 anonim ***** válasza:

Fent volt társkeresőn. Ráírtunk kamu profilról a barátnőmmel. Olyan jól beette a sztorit, hogy őbele szerelmes lett egy gazdag, helyes pasi, hogy képes volt 240 km-t utazni az első randira. Kár, hogy nem volt ott senki. :D

Legközelebb "okos" volt, helyi pasival kezdett. Persze azok is mi voltunk kamu profilról. Akkor se volt ott a randipartner. De micsoda véletlen: pont ott smároltam az exével, akit vissza akart kapni.

2018. máj. 26. 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!