Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kitartanátok a párotok/házastársatok mellett, ha balesetet szenvedne és örökké lebénulna deréktól lefelé?
Igen. Ez nem ok arra, hogy elhagyjam, mert ettől én még ugyanúgy szeretném.
Ha pl nem ilyesmi lenne a baj, hanem mondjuk teljesen kifordulna magából, bántalmazna vagy megcsalna, akkor nem maradnék vele, és lelkiismeret furdalásom sem lenne.
Én nem, de legalább felvállalom és nem azt mondom amit az itteni nagyközönség "hallani" akar.
Ez túl nagy teher lenne és ideig-óráig lehet is húzni a dolgot, de ez olyan dolog amivel nem lehet soha megbékülni. A másik életkedve is elszáll és őszintén szólva én nem a párom ápolója akarok lenni. Nem tudnánk sétálni többé vagy egy lépcsőn fel-lemenni.
Mellette állnék amíg tudok, de hosszútávú kapcsolat reménye a balesettel együtt ugyanúgy véget ért.
Különben is, házasságok/kapcsolatok sokkalta apróbb-cseprőbb dolgokért tönkremennek még az itt kardoskodóknál is, de persze tragédiában ők a önzetlen terézanyák/apák. Jaj hagyjuk már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!