Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti kitartanátok a párotok/háza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kitartanátok a párotok/házastársatok mellett, ha balesetet szenvedne és örökké lebénulna deréktól lefelé?

Figyelt kérdés
2016. febr. 17. 19:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. febr. 17. 19:44
 2/19 anonim ***** válasza:
A jóban-rosszban fogadalom ezt is tartalmazza.
2016. febr. 17. 19:52
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
előttem már írták. LEÍRNI én is le tudom hogy igen.
2016. febr. 17. 19:54
 4/19 anonim ***** válasza:
Igen, de felvennek egy apolot.
2016. febr. 17. 19:56
 5/19 anonim ***** válasza:

Igen. Ez nem ok arra, hogy elhagyjam, mert ettől én még ugyanúgy szeretném.

Ha pl nem ilyesmi lenne a baj, hanem mondjuk teljesen kifordulna magából, bántalmazna vagy megcsalna, akkor nem maradnék vele, és lelkiismeret furdalásom sem lenne.

2016. febr. 17. 19:57
 6/19 A kérdező kommentje:
És, ha emiatt le kellene mondanod a gyerekvállalásról?
2016. febr. 17. 20:09
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is le kellett..bár nem ilyesmi miatt. Mesterséges módszerekkel is próbálkozhatnánk, ha akarnánk, de mi ezt nem akarjuk erőltetni. Az egymás iránti érzéseink erősebbek annál, minthogy ez a dolog elválasszon.
2016. febr. 17. 20:31
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de a kérdésed is undorító. Hogy gondolsz te ilyet? Neked hogy esne ha lebénulnál és elhagyna a párod? Fontosabb egy gyerek mint akit szeretsz és aki eddig gondoskodott rólad? Hát ne is haragudj de szerintem ez izléstelen kérdés . jóban rosszban. Kitart az ember az mellett akit szeret. Ha nem lehet gyrek akkor nem.
2016. febr. 17. 20:35
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem csak gyerek nem lehet, szex sem...és lehet undorító a kérdésem, de nagyon nehéz döntés, hogy az ember képes -e ezekről egy életre lemondani a húszas éveik közepétől fogva! Mindezt úgy, hogy a párja életkedve teljesen elszállt, és a baleset óta semmivel nem lehet kizökkenteni...az állapot 2 éve tart.
2016. febr. 17. 20:39
 10/19 anonim ***** válasza:
0%

Én nem, de legalább felvállalom és nem azt mondom amit az itteni nagyközönség "hallani" akar.

Ez túl nagy teher lenne és ideig-óráig lehet is húzni a dolgot, de ez olyan dolog amivel nem lehet soha megbékülni. A másik életkedve is elszáll és őszintén szólva én nem a párom ápolója akarok lenni. Nem tudnánk sétálni többé vagy egy lépcsőn fel-lemenni.

Mellette állnék amíg tudok, de hosszútávú kapcsolat reménye a balesettel együtt ugyanúgy véget ért.

Különben is, házasságok/kapcsolatok sokkalta apróbb-cseprőbb dolgokért tönkremennek még az itt kardoskodóknál is, de persze tragédiában ők a önzetlen terézanyák/apák. Jaj hagyjuk már...

2016. febr. 17. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!