Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kitartanátok a párotok/házastársatok mellett, ha balesetet szenvedne és örökké lebénulna deréktól lefelé?
Szex nem zavarna, volt már aszexuális pasim is. A gyerekről, meg annyit, hogy nekem az örökbefogadott gyerek is saját gyerek, és még csak nem is kell a rossz fogaimat örökölnie.
Az érzelmi kérdés viszont... Hát nagyban függ attól, hogy ő hogy viselné. Ha az első sokk után szépen lassan elfogadná a helyzetet, igen. Törekednék is erre, pszichológushoz vinném, ha kell. De nem tudom meddig bírnám valaki mellett, aki elsüllyedt az önsajnálat mocsarában.
10.
Csak mert te nem vagy képes az egészségben, betegségben betartàsára , holott megfogadtad, az nem jelenti azt hogy màsok sem szeretik a pàrjukat, csak addig amíg jó.... Ne magadból indulj ki. Amúgy az ég óvja azt aki a pàrod lesz a jövőben. Mert ha baja lesz lelépsz. Ha ezt teszed soha nem is szeretted. De egyszer majd az élettől visszakapod...mikor te kerülsz ilyen helyzetbe és jól otthagynak .
12#
Szerintem ennél a kérdésnél alapból csak azon emberek válaszainak van relevanciája akik éltek már át hasonló szituációt és úgy döntöttek a párjukkal maradnak.
A monitor mögül nagyon könnyű hősnek lenni a semmire...
14
Szóval más nehézség nincs is egy házasságban, csak ha valaki lebénul??? Ezt te sem gondoltad komolyan. Ha igen, az elég nevetséges.
15#
Értelmezd a kérdést majd értelmezd a választ legyél szíves.
Azt mondtam, hogy könnyű itt egy "igen, hogyne, természetesen" szóval játszani a hőst, de átélni teljesen más, ott már egyáltalán nem ilyen biztos semmi.
Értettem a kérdést, és azt is amit te írtál.
Van fogalmam a dologról mert mi is éltünk át nehézséget, csak épp másfélét aminek következménye van. Olyasmit ami miatt sok pár el is válik. Én is ismerek néhányat. Mi mégsem fordultunk el egymástól a bajban. Ez akkor sem történne meg, ha valamelyikünk lebénulna egy balesetben. És nem azt állítottam, hogy nem kérnék segítséget, hanem azt, hogy soha nem hagynánk el egymást ilyenek miatt.
Nálad volt valami hasonló nehézség, vagy csak azért hitetlenkedsz, mert magadból indulsz ki te is, és csak az észt osztod?
(nem olyasmire gondolok, hogy félredugtál, és az asszony rájött vagy fordítva) tehát nem a saját hibákra, hanem kettőtökön kívüliekre, mint pl egy baleset, súlyos betegség, vagy ilyesmi.
Nem tudom. Önmagában az, hogy béna, illetve az, hogy így nem lehet gyerekünk, nem lenne akadály.
Ha viszont rosszul tűri és elviselhetetlen, akkor lehet hogy nem bírnám. Volt ilyen a családban, a baleset után a feleség odaadóan ápolta a férjét, aki miután jobban lett, elkezdett visszaélni a helyzetével. És végül emiatt telt be a pohár. Bár persze könnyebb azt mondani, hogy nem tartott ki a másik mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!