Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavarna, ha a barátotok 24 évesen nem dolgozna egyetem mellett és a szülei tartanák el?
Az nem zavarna, hogy a szülei tartják el, az már inkább, ha nem dolgozna semmit mellette. Nyilván most egy olyan szaknál, ami nagyon nehéz, be kell járni minden előadásra, tanul év közben, ott nem.
Engem is 21 évesen eltartanak, de dolgozom mellette félállásban és ösztöndíjat kapok, szóval amit csak lehet ebből a fizuból úgy, hogy mellette bőven tudjak félrerakni, igyekszem én fizetni magamnak. Megtehetném, hogy nem dolgozom, de így sokkal jobban érzem magam. Nem lenne pofám pénzt kérni bérletre, kajára, tankönyvekre, szórakozásra... Meg semmire azon túl, amire én ne tudnám megkeresni. Pedig az én szakom sem könnyű, csak megtehetem, hogy legalább előadásokra nem járok be.
Úgyhogy igen, hacsak nem tényleg egy olyan szak, ami mellett nem lehet dolgozni még csak hébehóba sem, max. nyáron, akkor zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!