Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetem és munka mellett miért ilyen nehéz párt találni? (bővebben lent)
Felvázolom a helyzetet. Szóval hét közben egyetemistaként élem a napjaimat, hétvégén mindig dolgozom. Úgyhogy mondhatni hogy elég kevés a szabadidőm, viszont ha munkát feladom, akkor nem lesz pénzem. (Ami elég nagy úr) Ez a helyzet viszont eléggé nehézségeket okoz a párkeresésben.
Ráadásul mikor egyiket sem csinálom, akkor a családomat próbálom segíteni, mondhatni én vagyok az, akit minden segítségre leakasztanak a kis szögről (szülői részről is, ill. testvér kapcsán is) Úgyhogy ott is ki kell vennem a részemet a házimunkából és abból, hogy folyamatosan segítsek másnak.
Egy kettősséget érzek az egésszel kapcsolatban. Ha valaki úgymond a való életben ismerkedne velem, azért nem teszi, mert egyetemista vagyok (ráadásul most még ki is vannak rá élezve az emberek) és beáltalánosítanak. Ha egyetemen keresnék párt, akkor meg az van, hogy minek dolgozom annyit, meg nincsen szabadidőm. Szóval a két szék között a pad alá típus.
Valaki volt már hasonló helyzetben? Mit tudtok tanácsolni, hogyan lehetne ezt a helyzetet normalizálni?
Köszönöm mindenkinek aki elolvasta!
Nem, ez nem a két szék közt a pad alá típus, ez a "nyuszika, b@szd meg a fűnyíródat" típus.
Nyilván nehezebb helyzetben vagy, mint az, akinek sok szabadideje van. De ez nem jelenti azt, hogy esélytelen lennél. Én is ugyanilyen helyzetben jöttem össze a párommal, aki ugyanezt csinálja. Hamar összeköltöztünk, mert csak így van esélyünk egyáltalán találkozni, és a szabadidőnket együtt töltjük, családhoz mindig együtt megyünk segíteni.
Nem azt mondom, hogy egyszerű, csak azt, hogy nem lehetetlen. Erre hivatkozva feladni a párkeresést butaság.
Azért értelmezted félre, mert nem fiú vagyok, meg nem önbizalomhiányról szól a dolog.. (sajnos, mert azon lehetne könnyebben segíteni)
Nem mozgok bent olyan körben, ahol mindenki mindenkivel :) Biztos vannak olyanok is, de nekem az egyetem nem a féktelen bulikról szól, hanem munkáról, tanulásról és hogy a sz*rból próbálok várat építeni, hátha egyszer jobb lesz.
De azért köszi a tippeket! :) Ment a zöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!