Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a fiú barátom nem húzódik el, amikor összeérünk mondjuk egymás mellett ülve, akkor lehetséges, hogy bejövök neki?
ha barátok vagytok akkor az érintkezés sem okoz gondot így ebbe még nem kell belegondolni többet,de az esély megvan
figyeld a reakcióit
Bocs, de nekem ez jutott most az eszembe :)
Este volt s a nyári égről
Rohanó, tüzes vágyak estek belém,
Mikor a bőrünk össze-összeért,
Egész életemmel ott éltem én,
Azon a kicsi, darabka helyen,
Ahol a bőrünk,
A bőrünk összeért.
...
J.A.
Nem feltétlenül jelenti egyből azt, hogy bejössz neki. A legjobb barátom a padtársam, csomószor összeér a lábunk, a karunk, meg ha pl valamit a másik füzetéből nézünk ki, akkor még szorosabban összeérünk, és nincs vonzalom köztünk (illetve nekem bejön kicsit a srác, de én neki nem). Néztünk már egy ágyból filmet (akkor konkrétan majdhogynem össze voltunk bújva), de sose volt köztünk semmi több a barátságnál.
Remélem, a ti esetetekben nem erről van szó, és tényleg bejössz a srácnak, csak leírtam az én "sztorimat" is, hogy lásd, nem mindig vehető ez egyértelmű jelnek.
Én 19/L, ő 19/F
ez nem biztos hogy vonzalom. Ha barátság van köztetek, akkor nem kezel idegenként, miért zavarná, ha összeértek? :D
Ami elvileg biztosabb jel a vonzódásnál, azt a testbeszédben kell észrevenned.
egyik jó példa, megölelitek egymást, és ha a csípőtök összeér közben, akkor nagyobb a valószínűsége a vonzalomnak.
Vagy egyszerűen csak megbeszéled vele, vagy elcsábítod (és akkor pl viszonozza), vagy akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!