Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két doboz óvszer a fiókban. Az egyiket nem bírom, sose vesszük, mégis bontva és hiányos?
Megkért, hogy keressek meg egy fél pár zoknit, és a fiókjában nagyjából az első dolog ami a kezembe akadt, az a bontott, nálam azonnal allergiás reakciót kiváló gumi volt...
Itt ti mit csinálnátok? Már most pakolnátok a cuccait vagy ráér este? Nem sok értelme van a megbeszélés ék, mert egy új esély van, ezt meg most játszotta el.
Estig mi változik? Semmi.
Dobd ki aztán jónapot.
Ennyi esze lenne? Betesz egy olyan óvszert a fiókba, amit ti nem használtok, majd meg kér turkáljál a cuccai között?
Azt akarja elérni, te dobd ki?
#2 Vagy hirtelen el is felejtette teljesen, hogy ott van. Reggel írt a kérdező, reggel történt valószínűleg, lehet még zombimódban volt a pasi. :D
Kérdező! Szerintem te is tudod, hogy nincs értelme várni. Ha ezek szerint a második esélyét is képes volt ellőni, akkor ez menthetetlen.
És hány hiányzik belőle Sherlock?
Már csak azért, mert teljesen elképzelhetetlennek tartod, hogy veled használt el egyet, amikor kiderül, hogy allergiás vagy rá, aztán meg elfelejtette kidobni??
ma 07:41 Nem tudom, de aki tilosban jár, kapásból figyel a dolgokra.
Az nagyon egy együgyű, aki tudja, hogy ez nem mutogatni való, nem teszi csak úgy be egy fiókba és még lazán el is felejti.
Vagy, egyáltalán nem érdekli a másik, mi lesz a folytatás, vagy nagyon buta.
Nezd meg a datumot a dobozon... Lehet h ezer eve ott van mar
Miert kell a noknek mindent tulkombinalni kerdezes helyett???
Persze, minden lehetséges, ahogy az ellenkezője is.
Aztán ilyen esetben szoktak a nőkbe jó nagyot belerúgni, hogy az orra előtt csalja a palija, hogy nem vehette észre, meg is érdemli, ha ennyire nem figyelt rá.
Rákérdezni teljesen felesleges, úgy is tagadni fog. Exem is gumival bukott le, benne volt a hátizsákban, mikor kivettem belőle a kulcsot. Ő mondta, hogy vegyem ki. Mikor az orra alá tartottam, hogy ez mi, akkor elkezdett hazudozni, hogy évek óta benne van. Mondom, idèn kaptad tőlem a táskát. Velem akarta használni.... Ezen már csak röhögni tudtam kínomban, hogy ennyire ostoba.
Egyébként diplomás, értelmes ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!