Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Két doboz óvszer a fiókban....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két doboz óvszer a fiókban. Az egyiket nem bírom, sose vesszük, mégis bontva és hiányos?

Figyelt kérdés

Megkért, hogy keressek meg egy fél pár zoknit, és a fiókjában nagyjából az első dolog ami a kezembe akadt, az a bontott, nálam azonnal allergiás reakciót kiváló gumi volt...

Itt ti mit csinálnátok? Már most pakolnátok a cuccait vagy ráér este? Nem sok értelme van a megbeszélés ék, mert egy új esély van, ezt meg most játszotta el.

2018. aug. 1. 07:25
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
94%

Estig mi változik? Semmi.

Dobd ki aztán jónapot.

2018. aug. 1. 07:28
 2/38 anonim ***** válasza:
96%

Ennyi esze lenne? Betesz egy olyan óvszert a fiókba, amit ti nem használtok, majd meg kér turkáljál a cuccai között?

Azt akarja elérni, te dobd ki?

2018. aug. 1. 07:32
 3/38 anonim ***** válasza:
95%

#2 Vagy hirtelen el is felejtette teljesen, hogy ott van. Reggel írt a kérdező, reggel történt valószínűleg, lehet még zombimódban volt a pasi. :D

Kérdező! Szerintem te is tudod, hogy nincs értelme várni. Ha ezek szerint a második esélyét is képes volt ellőni, akkor ez menthetetlen.

2018. aug. 1. 07:41
 4/38 anonim ***** válasza:
94%
Jó helyen tartja..idióta... Cuccolj már most. Kitartás!
2018. aug. 1. 07:45
 5/38 anonim ***** válasza:
36%

És hány hiányzik belőle Sherlock?

Már csak azért, mert teljesen elképzelhetetlennek tartod, hogy veled használt el egyet, amikor kiderül, hogy allergiás vagy rá, aztán meg elfelejtette kidobni??

2018. aug. 1. 07:45
 6/38 anonim ***** válasza:
82%
Hát ez jó nagy bukta! Szerintem pakolj!
2018. aug. 1. 07:48
 7/38 anonim ***** válasza:
91%

ma 07:41 Nem tudom, de aki tilosban jár, kapásból figyel a dolgokra.

Az nagyon egy együgyű, aki tudja, hogy ez nem mutogatni való, nem teszi csak úgy be egy fiókba és még lazán el is felejti.

Vagy, egyáltalán nem érdekli a másik, mi lesz a folytatás, vagy nagyon buta.

2018. aug. 1. 07:57
 8/38 anonim ***** válasza:
49%

Nezd meg a datumot a dobozon... Lehet h ezer eve ott van mar

Miert kell a noknek mindent tulkombinalni kerdezes helyett???

2018. aug. 1. 07:59
 9/38 anonim ***** válasza:
23%
Az is lehet, hogy valaki kért tőle kölcsön, és abból adott ami amúgy sem kell neki.
2018. aug. 1. 08:06
 10/38 anonim ***** válasza:
90%

Persze, minden lehetséges, ahogy az ellenkezője is.

Aztán ilyen esetben szoktak a nőkbe jó nagyot belerúgni, hogy az orra előtt csalja a palija, hogy nem vehette észre, meg is érdemli, ha ennyire nem figyelt rá.

Rákérdezni teljesen felesleges, úgy is tagadni fog. Exem is gumival bukott le, benne volt a hátizsákban, mikor kivettem belőle a kulcsot. Ő mondta, hogy vegyem ki. Mikor az orra alá tartottam, hogy ez mi, akkor elkezdett hazudozni, hogy évek óta benne van. Mondom, idèn kaptad tőlem a táskát. Velem akarta használni.... Ezen már csak röhögni tudtam kínomban, hogy ennyire ostoba.

Egyébként diplomás, értelmes ember.

2018. aug. 1. 08:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!