Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért gondolja sok lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja sok lány hogyha egy férfinak van otthon egy-két doboz óvszer, masszázsolaj és sikosító, akkor biztos hatalmas nőcsábász?

Figyelt kérdés

Jó néhány lány megjegyezte már, mikor ezeket megmutattam nekik és használtuk is őket szexnél, hogy biztos legutóbb múlt héten használtam egy előző lányon, meg hasonlók.

Nem mondanám hogy meg vagyok sértve vagy ilyesmi, csak kíváncsi vagyok ennyiből miért gondolják ezt.

2016. jún. 23. 13:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Óvszer masszázsolaj nekünk is van,ill mar csak masszázsolAj. Óvszer nincs nem kell( spirál van fent). A síkosító azt mondom,én nem is tudtam mi meg hogy amíg egy pasi meg nem mutatta.. de nagyon jo kis találmány..
2016. jún. 23. 13:44
 2/9 anonim ***** válasza:
aham, ha pedig otthon tele a hűtő akkor azt gondolják szakács vagy, ha van ollód megtűd akkor szabó vagy és így tovább. Ne haragudj, de kikkel ismerkedsz te?
2016. jún. 23. 13:49
 3/9 A kérdező kommentje:
Mondom az utóbbi 1-2 évből eszembe jut jó néhány lány, aki ezt megjegyezte, azért tettem fel a kérdést. Nem tudom a legtöbb embernél mennyire normális, hogy ezek alapfelszerelések neki otthon. Lehet hogy nekik nem voltak azok és ezért mondták ezt
2016. jún. 23. 13:54
 4/9 anonim ***** válasza:
A síkosító kivételével nálunk is minden van, sőt vibrátor is a páromnak, na és?
2016. jún. 23. 13:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem csak fel vagy készülve. És felelősség teljesen szexelsz ez nem probléma sőt tetszik 22/N
2016. jún. 23. 13:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Hoppá! "Jó néhány lány" Akkor???
2016. jún. 23. 15:00
 7/9 A kérdező kommentje:

Aki dug évi 5-10 nővel az nem nagy nőcsábász, úgy hogy közben mellette tartós kapcsolatot keres. De ha látja a másik nem alkalmas rá, akkor azért legalább megdugja

Aki dug évi 20-30 nővel minimum, az nőcsábász.

2016. jún. 23. 15:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Jó,az valóban nem sok,azt hittem többről van szó :)
2016. jún. 23. 15:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Így 25 fölött, nekem inkább az lenne fura, ha egy férfinál nem lenne óvszer, amikor megyek hozzá... Nekem is van mindegyik, és mindig is volt, amióta kell, még akkor is ha épp nem volt partner. Nekem nem fura.

25L

2016. jún. 23. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!