Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Két doboz óvszer a fiókban....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két doboz óvszer a fiókban. Az egyiket nem bírom, sose vesszük, mégis bontva és hiányos?

Figyelt kérdés

Megkért, hogy keressek meg egy fél pár zoknit, és a fiókjában nagyjából az első dolog ami a kezembe akadt, az a bontott, nálam azonnal allergiás reakciót kiváló gumi volt...

Itt ti mit csinálnátok? Már most pakolnátok a cuccait vagy ráér este? Nem sok értelme van a megbeszélés ék, mert egy új esély van, ezt meg most játszotta el.

2018. aug. 1. 07:25
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
29%

Emerek hogy tunak ilyen minőségi kapcsolatokban egyáltalán

egy napig létezni?

2018. aug. 1. 10:58
 22/38 anonim ***** válasza:
78%
Mennyire ostoba egy férfi, még azt sem tudja, hogy hova dugta a sutyi óvszert. Remélem kipenderítetted.
2018. aug. 1. 11:25
 23/38 anonim ***** válasza:
82%
Én azért kérdőre vonnám előtte...
2018. aug. 1. 11:32
 24/38 anonim ***** válasza:
82%
Leírod majd a reakcióját?
2018. aug. 1. 12:48
 25/38 anonim ***** válasza:
82%
Most akkor mi is történt?
2018. aug. 1. 13:50
 26/38 A kérdező kommentje:

Annyi történt, hogy a reggeli rohanásban megkért keressek egy zoknit neki. Elővettem a fiókjából, csak ott ott volt egy olyan csomag gumi is, amit sose használtunk(amúgy nála tartjuk a gumit, ha ugyan az lett volna amit mi használunk fel sem tűnik), ő elrohant, én meg agyaltam, hogy reggel vagy este pakolok össze neki, végül eljöttem dolgozni, az előszobai üzenő falra meg kitűztem a dobozt neki(24ponton, minden csomagot érjen alapon), és szépen összepakol magának, ha tartja magát a megbeszéltekhez, mire hazaérek már nem lesz ott.

Ezen nincs mit beszélni. Egyszer adtam esélyt egy botlás után. Többet nem. Ezen túl jó a kapcsolat, nem lenne baj, de sanszos, hogy nem egy nő van mellettem, hanem akit épp el tud kapni egy körre. "csak heti 7*3 az igényem" volt az első alkalommal a mentség.

2018. aug. 1. 14:28
 27/38 anonim ***** válasza:
81%
Sajnálom Kérdező :( mondanám, hogy hátha van logikus magyarázata erre, de 0,01 % az esély.. :(
2018. aug. 1. 14:41
 28/38 anonim ***** válasza:
0%

Ő momdta hogy heti 3 elég neki?(szerintem a tobbit mindig massal potolta a kimaradtakat)

Nekem napi 3 se ritka eset de mindennap 1 minimum :D akkor egy férfi mit mondjon?

23L

2018. aug. 1. 14:43
 29/38 anonim ***** válasza:
85%

Ha kényelmes neki így az élete akkor meg fog várni és kimagyarázza.

Lesz majd édes egyetlen tündérem babám, szeretlek az életemnél is jobban ez nincs így ahogy gondolod, még is hogy hazudnék neked hát te vagy az életem a szerelmem a mindenem, ez csak ott ovlt évek óta bla bla bla bla bla

Te meg lehet h be is veszed :)

2018. aug. 1. 15:09
 30/38 A kérdező kommentje:

7szer3 nem 7/3...

Már nem veszem be.

2018. aug. 1. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!