Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Két doboz óvszer a fiókban....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két doboz óvszer a fiókban. Az egyiket nem bírom, sose vesszük, mégis bontva és hiányos?

Figyelt kérdés

Megkért, hogy keressek meg egy fél pár zoknit, és a fiókjában nagyjából az első dolog ami a kezembe akadt, az a bontott, nálam azonnal allergiás reakciót kiváló gumi volt...

Itt ti mit csinálnátok? Már most pakolnátok a cuccait vagy ráér este? Nem sok értelme van a megbeszélés ék, mert egy új esély van, ezt meg most játszotta el.

2018. aug. 1. 07:25
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
11%

Vagy nem érdekli, vagy nagyon buta, vagy kamu a kérdés, nem ez az első ilyen jellegű. Kizártnak tartom, hogy valaki ennyire retardált lenne, meg azt is, hogy kérdést kéne kiírni arról, hogy mit tegyen ebben az esetben. Kidobni a pasit, nyilván.

2018. aug. 1. 08:18
 12/38 anonim ***** válasza:
61%

hát ez nagyon hülye.

De az is lehet, hogy csak felpróbálta....najó azt biztos nem :)

Szóval csomagolhatod össze a cuccait szépen hajtogasd össze, és a ruhái tetejére a gumit is odatenném.

2018. aug. 1. 08:20
 13/38 anonim ***** válasza:
81%

Miert kell a noknek mindent tulkombinalni kerdezes helyett???

Talán mert ha rákérdezel, úgyis hazudni fog?

2018. aug. 1. 08:25
 14/38 A kérdező kommentje:

7éve vagyunk együtt, 1,5éve költöztünk, akkor én pakoltam össze a holminkat, nem volt közte, hogy maradhatott valahonnan. És sose veszünk 10dbosat, ez 10db, és 4hiányzik.

És mivel szó volt róla már az elején, hogy latex allergiám van, sose vettünk.

Ugyan nem pakoltam reggel, de kiszúrtam az üzenetet, szegény tábla, sajna szeg vitte át a dobozt...

2018. aug. 1. 08:25
 15/38 anonim ***** válasza:
65%
Mit beszélsz?
2018. aug. 1. 08:42
 16/38 anonim ***** válasza:
72%
Hogy mi?
2018. aug. 1. 08:52
 17/38 anonim ***** válasza:
65%
Ujabb minőségi kapcsolat.. Kommunikciod meg kissé zagyva..
2018. aug. 1. 09:32
 18/38 anonim ***** válasza:
13%

"Mit beszélsz?"

Nyilván azt akarja mondani a félkegyelmű kérdező, hogy táblaszöggel átszúrta a dobozt. Egyébként, ha ilyen mutatványra képes vagy, lehet nem véletlen, hogy csal.

2018. aug. 1. 10:06
 19/38 anonim ***** válasza:
0%
Hát 1 hibás sosincs azt mondják. De az nem biztos hogy nem veszi észre inkább csak tüvel kéne a megbontotta és úgy csináonod mintha misem történt volna ha bosszut akarsz állni hagy folytassa csak nyuogodtan :D ha meg kiakarod rakni ne gcizz vele de simán megérdemli a bűntetést mert az sem képes arra hogy megnondja a kérdezőnek hogy mina helyzet egy ujabb gerinctelen gyengeakaratu patkány. Én megértelek kedves kérdező és legyél te az okosabb ;)
2018. aug. 1. 10:12
 20/38 anonim ***** válasza:
89%

"Nyilván azt akarja mondani a félkegyelmű kérdező, hogy táblaszöggel átszúrta a dobozt. Egyébként, ha ilyen mutatványra képes vagy, lehet nem véletlen, hogy csal."

Én úgy értelmezem a Kérdezőt, hogy üzenőtáblára szúrta ki a dobozt, nem úgy, hogy kiszurkálta a gumit, csak azért, hogy megszivassa a leendő exét.

2018. aug. 1. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!