Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van itt olyan aki a tűzbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki a tűzbe tette volna a kezét a párjáért/férjéért, és mégis kiderült, hogy csalja?

Figyelt kérdés
Hogyan jöttél rá?
2018. okt. 14. 20:58
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
81%

25-ös!

9 év után én azt gondoltam Rá sem néz másra a férjem, ahogy rá sem nézett!!!

De azért egy 9 éves kapcsolat és egy 25 éves..Majd meglátod!

Persze az sem mindegy, milyen környezetben él egy pasi.

Van-e kísértés?

Nyilván egy 20 fős szerelőüzemben, ahol 65 éves a takarítónéni ott nehezebb, mint egy multinál!!

Én is jjjjjaaaaajjjjjj de naiv voltam 9 év után, pláne, hogy 10. évben született az első gyerekünk.Egyébkánt most közel 30 év után is szeret a férjem , jó a szex, de ezt le kellett nyelnem, vállaltam.Jobbat nem találnék, max más milyet!

2018. okt. 16. 08:06
 32/49 anonim ***** válasza:
88%

31-es vagyok még mindig!

Az sem mindegy, milyen kiállású a párod.A jóképű pasikra hamar szemet vetnek a 35 körüli "eddig nem tettem le az asztalra semmit típusú" nők, akik biztonság, esetleg gyermek reményében vetik ki a hálójukat házas pasikra.

És egy pasinak imponál, ha tetszik a nőnek.

Épp ezért fontos, hogy egy kapcsolatot folyamatosan építeni kell.

Társunkat dicsérni , foglalkozni vele, mert ha mi nem tesszük??? Megteszi MÁS!

2018. okt. 16. 08:13
 33/49 anonim ***** válasza:
28%

Csak mert van akit megcsalnak ez nem jelenti azt hogy mindenkit...nem kell rosszmàjúnak lenni csak mert savanyú a szőlő.

Okkal van az, hogy benne bízom, soha màs pasiban nem bíztam meg. Ez nem véletlen! De nyilvàn fogalmad sincs mert egyikünket se ismered.:)

Hogy ő milyen? Mit lehet erre mondani? Az én ízlésem szempontjàból a legjobb leghelyesebb pasi a vilàgon:) Külsőleg és a személyisége is. Hogy màsoknak milyen mértékben jön be? Vàltozó. Voltak màr nők akik kezdemènyeztek nàla mesélte mindet, illetve volt amikor a tanúja voltam. Volt pl olyan osztàlytàrsam ( nő), aki egyenesen a szemembe mondta hogy helyes, jó pasi:) egyébként nem akarta elszedni, sose próbàlkozott vele, neki is volt pàrja. Egyszerűen csak megjegyezte.

Amúgy a munkahelyén akadnak csajok de nincsenek sokan. Èvekig nem voltak, csak kb 1-2 éve kezdtek nőket felvenni. Közülük eddig egyik se kelkene neki. Mindegyik bagózik azt pedig nagyon utàlja, plusz van 2 akik vagy 50 èvesek. Egyik se az esete. Mindegyik alacsony, sötét hajú, ő pprdig a magas, szőke- kék szemre bukik:) ( én is olyan vagyok) Plusz a személyiség sem mindegy neki. Többször is volt rà példa, hogy kezdeményeztek nàla meló közben idegen lànyok, vagy hazafelé a vonaton, lepattintja őket. Nem érdeklik màs nők. Különösen azokat tartja szànalmasnak akik elsőre nem fogjàk fel a nemet meg azokat akik mégjobban nyomulnak ha meglàtjàk a karikagyűrűt az ujjàn, vagy miutàn közli, hogy kösz nem, hàzas vagyok.

2018. okt. 16. 09:37
 34/49 anonim ***** válasza:
11%

Úgy bírom egyébként amikor egy megcsalt, megalàzott nő mindenàron bizonygatni akarja egy àltala ismeretlen ember hűtlenségét....kész vicc.

Amúgy hogy tudsz olyat àllítani hogy szeret a férjed, ha összefeküdt màssal? Ez a kettő kizàrja egymàst.

2018. okt. 16. 09:50
 35/49 anonim ***** válasza:
85%
7 évig én is szentül hittem, hogy az én pasim nem csal meg soha. Mindig úgy beszélt, hogy elítéli a hűtlenséget, megveti azt aki csalja a párját. Aztán mégiscsak lebukott a férjes több gyerekes szeretőjével, akit a munkahelyén ismert meg, több hónapig kurjantottak. Én megbocsájtottam, eltelt azóta 3 év, és nagyon megbántam a folytatást, mivel ebből rendes kapcsolat már sosem lesz! Minden férfi egyforma, és a nőket sem kell félteni, mostmár tudom.
2018. okt. 16. 10:58
 36/49 anonim ***** válasza:
18%
35. Ahogy gondolod. Èn akkor sem àltalànosítok. Szerintem egyàltalàn nincs minden férfi egy szinten. Ès nem, nem csak a sajàt férjemről gondolom azt, hogy egyenes és őszinte. Biztos vagyok abban, hogy vannak màsok is akik valóban megbecsülik, szeretik, tisztelik a pàrjukat.
2018. okt. 16. 11:27
 37/49 anonim ***** válasza:
85%
Jelen. Ma már tudom, óriási hiba volt.Közel 20 év alatt mellettem annyit haverozhatott, kanbulizhatott gőzt kiereszthetett, amennyit akart mert hittem, bíztam benne. Ahogy abban is hogy már csak azért sem kell benne kételkednem mert tisztel, becsül, szeret annyira, hogy márcsak ezért a bizalomért cserébe sem vinné rá a lélek, ha annyira kísértésbe esne. Hát rávitte mégis. Azt hozzáteszem, hogy az utolsó utáni pillanatig meg voltam győződve róla, hogy én tévedek... de ez már csak az én naívitásom számlájára írható. Mégjobban nehezítette a dolgot, hogy mindent tagadott amikor rákérdeztem, még napokig, sunyiskodott, bújkált előlem. Amikor már kész tények elé állítottam- megneveztem a szeretőjét- bevallotta a viszonyt- vagy inkább kihúztam belőle az igazságot - ami nem egyszeri alkalom volt egy borgőztől mámoros egyetlen éjszakán. És még a szeretőjét védte, számomra ez a legdurvább. Velem szemben aki mindig mellette állt, dolgozott, gyereket szült, nevelt. Hónapok teltek el, sok véleményt elolvastam itt, sajnálok mindenkit aki ilyen helyzetbe került. És nem, nem tudom elfogadni sem a szerető nézőpontját, sem a megcsalóét. A hűség döntés kérdése. Ott, abban a pillanatban lett volna lehetősége eldönteni, hogy mit választ. Úgy, ahogy nekünk is akik ilyen helyzetbe kerültünk, van lehetőségünk eldönteni, hogy többé ne hagyjuk, hogy mégegyszer ezt megtegye velünk, akár férfi, akár nő az illető. Nem tudom elképzelni, hogy újra bízzak majd valakiben a távoli, nagyon távoli jövőben, de általánosítani sem szeretnék. Nem lesz könnyű.
2018. okt. 16. 14:17
 38/49 anonim ***** válasza:
100%

Jelen.

Tűzbe tettem volna érte a kezem.

Az életem tettem volna rá,nem csal meg. Lebukott . 26 év házassága bizalma ment a kukába . Most puncsol bocsássak meg. Én meg úgy döntöttem élem az életem egyedül

Ha neki ennyit ért a kapcsolatunk nekem is .Az a legfurabb az egészben ha őszintén elmondja vágyna néha másra is simán belemegyek. Mert én elmondtam ezt neki . De azon persze kiakadt.

Ennyit a hűségről.Míg én beértem fantáziámban ő nem.

Sosem tudnék benne többé megbízni.

És a lebukása is tök véletlen volt. Sosem nyomoztam kutakodtam vagy féltékenykedtem.

2018. okt. 18. 10:17
 39/49 A kérdező kommentje:
#38 hogy bukott le?
2018. okt. 18. 10:22
 40/49 anonim ***** válasza:
100%

38#

Elkertem a gépét. Enyém kipurcant. Mondta persze ott van használd csak.

Felnyitottam és ott volt előttem nyitva egy oldal.

Olvasgqttqm.

Telószám csere talalka mindenen túl voltak már. Ha akkor nem purcan ki a gépem ,lehet sosem jövók rá. Itthon semmi jele nem volt ennek.

Nem lett figyelmetlenebb. Nem volt kevesebb szex . Ejszakára sosem maradozott ki.

2018. okt. 18. 10:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!