Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki a tűzbe tette volna a kezét a párjáért/férjéért, és mégis kiderült, hogy csalja?
Szerintem a nők többször csalják meg a párjukat.
Legalábbis én eddig mindig hűséges voltam, de már 2 nő is megcsalt.
De most már én jövök, szarok a hűségre igazából. Az első adandó csajt megrépázom barátnőm mellett. :)
9: A nő mondta el, és utána vallotta be.
10: Akkor téged nem zavar, ha más gyerekét neveled, mert sejtelme sincs a nődnek, kitől terhes, ugye?
Ez így tök jól hangzana, ha nem lenne összefüggés a szex és a terhesség közt.
A hűség a családról szól. Gyere ide, és meséld el a gyerekeknek, miért is oké, hogy apuci itthagyott minket a kakiban, és hónapokig nem volt se net, se tévé, se osztálypénz.
16 évig voltam hűséges amikor a nejem válni akart mert nem tudta mellettem megvalósítani önmagát. Válás után kiderült hogy az önmegvalósítás egy nős családos pasit takart.
Válás után nyilt ki a szemem, nem foglalkoztam semmivel, aki megtetszett megszereztem. Elképesztő hogy olyan férjes nők akikről azt hittem hogy mintafeleségek mennyire hamar szétrakják a lábukat és milyen szabad erkölcsűek, gátlástalanok tudnak lenni. Nincs olyan nő akiért tűzbe tenném a kezem.
12, senki gyerekét nem nevelem
magam pedig nem csinálok
ne csináljuk úgy mintha ne lenne fogamzásgátlás, ráadás férfiak esetében 100%-os technika is létezik
Ha gyanúd/megérzésed van akkor az valószínű nem alaptalan.
Lehet, hogy még csak készül rá.
Figyeld a furcsaságokat
Mára nekem is ez a véleményem!
3 féle Feleség vagy partner létezik!
-egyiket MÁR megcsalták
-Másikat épp most csalják!
-Harmadikat fogják!
Írom ezt úgy, hogy most boldog vagyok. Itthon minden ok!
Kb 10 éve egy új kolléganő oktatott ki, hogy nehogy elhiggyem már, hogy a férjem külföldi munkaúton a kolléganőivel nem hempereg.. akkor voltam 7 hónapos várandós a legkisebbemmel.Felháborodtam és ezt mondtam:
"Én a férjemben jobban megbízom, mint magamban.
Nem tűzbe, de szurokba tenném érte a kezem.."
Mondtam ezt úgy, hogy fel sem merült bennem , hogy én megcsaljam, nem nézegettem a pasikat,.
Nos pár éve megcsalt SENKI de senki nem gondolná róla.Én voltam a hibás, a gyerekek mellett ehanyagoltam.Nem egyéjszakás volt, hanem több hónapos viszony..Csonttá fogytam , kiborultam SMS buktatta le..:-((((((((((((
Sosem néztem a telefonját, de épp előttem villant, hogy üzenet és reflexszerűen ránéztem, azt hittem elájulok!!!Visszafogadtam és új életet kezdtünk.A bizalom még nem 100 %os, de-nagyon jó együtt. Új alapokra helyeztük az egész életünket. Mindenki boldogabb, a gyerekek is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!