Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van itt olyan aki a tűzbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki a tűzbe tette volna a kezét a párjáért/férjéért, és mégis kiderült, hogy csalja?

Figyelt kérdés
Hogyan jöttél rá?
2018. okt. 14. 20:58
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
6%

Szerintem a nők többször csalják meg a párjukat.

Legalábbis én eddig mindig hűséges voltam, de már 2 nő is megcsalt.

De most már én jövök, szarok a hűségre igazából. Az első adandó csajt megrépázom barátnőm mellett. :)

2018. okt. 14. 22:02
 12/49 anonim ***** válasza:
73%

9: A nő mondta el, és utána vallotta be.

10: Akkor téged nem zavar, ha más gyerekét neveled, mert sejtelme sincs a nődnek, kitől terhes, ugye?

Ez így tök jól hangzana, ha nem lenne összefüggés a szex és a terhesség közt.

A hűség a családról szól. Gyere ide, és meséld el a gyerekeknek, miért is oké, hogy apuci itthagyott minket a kakiban, és hónapokig nem volt se net, se tévé, se osztálypénz.

2018. okt. 14. 22:12
 13/49 anonim ***** válasza:
86%

16 évig voltam hűséges amikor a nejem válni akart mert nem tudta mellettem megvalósítani önmagát. Válás után kiderült hogy az önmegvalósítás egy nős családos pasit takart.

Válás után nyilt ki a szemem, nem foglalkoztam semmivel, aki megtetszett megszereztem. Elképesztő hogy olyan férjes nők akikről azt hittem hogy mintafeleségek mennyire hamar szétrakják a lábukat és milyen szabad erkölcsűek, gátlástalanok tudnak lenni. Nincs olyan nő akiért tűzbe tenném a kezem.

2018. okt. 14. 22:37
 14/49 anonim ***** válasza:
78%

12, senki gyerekét nem nevelem

magam pedig nem csinálok

ne csináljuk úgy mintha ne lenne fogamzásgátlás, ráadás férfiak esetében 100%-os technika is létezik

2018. okt. 14. 22:45
 15/49 anonim ***** válasza:
79%
Jelen. Sosem volt velem azóta ilyen és többé nem is lesz. Feltétel nélkül megbíztam benne, valami olyan mély és erős bizalmi alapot építettünk, hogy megfogalmazni nem tudom. Semmiben sem voltam biztos, csak abban, hogy ő nem fog megcsalni. A tizedik évben lebukott, hogy a kollegájával kefélgetnek a munkahelyen. Amint megérzem, hogy valami bizalmasabb vagy ilyesmi, azonnal átkattan valami az agyamba és menekülök. Soha-soha-soha többé nem fogok nőben bízni.
2018. okt. 14. 23:04
 16/49 anonim ***** válasza:
11%
Van ilyen, a szerelmem felesége. Évek óta hiszi, hogy tökéletes a házasságuk. Ha tudná az igazat...
2018. okt. 15. 05:56
 17/49 anonim ***** válasza:
100%
Feltétel nélkül megbíztam benne.Ratett, hogy cukorbeteg, merevedési gondjai voltak.Egy vilag omlott össze bennem, mikor kiderült, hogy csal.Elváltam.
2018. okt. 15. 08:16
 18/49 anonim ***** válasza:
100%

Ha gyanúd/megérzésed van akkor az valószínű nem alaptalan.

Lehet, hogy még csak készül rá.

Figyeld a furcsaságokat

2018. okt. 15. 08:49
 19/49 anonim ***** válasza:
100%
A ferjem minden hétvégén prostikhoz járt amíg én a gyerekekkel hazautaztam vagy az én szüleihez vagy anyosekhoz. A ferjemnek persze "dolgoznia" kellett hétvégén. A hülye úgy bukott le, hogy a gyerekek szamitogépén írt ertekelest az egyik prostitualtrol es bejelentkezve maradt. Másnap költözhetett egy kis 19m2-es alverletbe, mert másra nem volt pénze, gondolom most nem megy fizetős lanyokhoz, mert nem telik rá.
2018. okt. 15. 09:01
 20/49 anonim ***** válasza:
82%

Mára nekem is ez a véleményem!

3 féle Feleség vagy partner létezik!

-egyiket MÁR megcsalták

-Másikat épp most csalják!

-Harmadikat fogják!

Írom ezt úgy, hogy most boldog vagyok. Itthon minden ok!

Kb 10 éve egy új kolléganő oktatott ki, hogy nehogy elhiggyem már, hogy a férjem külföldi munkaúton a kolléganőivel nem hempereg.. akkor voltam 7 hónapos várandós a legkisebbemmel.Felháborodtam és ezt mondtam:

"Én a férjemben jobban megbízom, mint magamban.

Nem tűzbe, de szurokba tenném érte a kezem.."

Mondtam ezt úgy, hogy fel sem merült bennem , hogy én megcsaljam, nem nézegettem a pasikat,.

Nos pár éve megcsalt SENKI de senki nem gondolná róla.Én voltam a hibás, a gyerekek mellett ehanyagoltam.Nem egyéjszakás volt, hanem több hónapos viszony..Csonttá fogytam , kiborultam SMS buktatta le..:-((((((((((((

Sosem néztem a telefonját, de épp előttem villant, hogy üzenet és reflexszerűen ránéztem, azt hittem elájulok!!!Visszafogadtam és új életet kezdtünk.A bizalom még nem 100 %os, de-nagyon jó együtt. Új alapokra helyeztük az egész életünket. Mindenki boldogabb, a gyerekek is!!

2018. okt. 15. 09:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!