Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van itt olyan aki a tűzbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki a tűzbe tette volna a kezét a párjáért/férjéért, és mégis kiderült, hogy csalja?

Figyelt kérdés
Hogyan jöttél rá?
2018. okt. 14. 20:58
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
40%

20-as vagyok!

Nyáron direkt figyelgettem nyaralás alatt a családokat!

Pasik:

-vagy kocsányon lóg a szemük és szemmel is megdugnak.

-Vagy mesterségesen visszafogottak..(valószínű a közelmúltban buktak le) Feleségükön látszik, hogy frusztrált idegbeteg...Minden jobb nő felbukkanásakor lesik férjük reakcióját!

-Szerelmes pasik, akik MÉG elégedettek odahaza.Főként a saját nőjükkel foglalkoznak, némelyik már kezdi felvenni az "egyes" típus jellegzetességét, de provokálni kell!:-)

-Impotensek,semerre nem néznek!Feleségük nyugodt!

ezeket a tapasztalatokat nyáron gyűjtöttem egy kempingben!

:-)

2018. okt. 15. 09:20
 22/49 anonim ***** válasza:
71%
Szerencsére a nők különbek kedves utolsó... :)
2018. okt. 15. 09:43
 23/49 anonim ***** válasza:
31%
Én magamért tettem volna, minden vágyam volt már egy komoly kapcsolat, úgyhogy úgy voltam vele, hogy ha végre lesz párkapcsolatom, akkor én biztosan hűséges leszek. És lett is kapcsolatom, de távolról sem volt olyan szép és egyszerű a helyzet, mint a filmekben, úgyhogy végül többször is félreléptem, azóta meg már szakítottunk, de egyik sem derült ki. 23/N
2018. okt. 15. 10:10
 24/49 anonim ***** válasza:
100%

Tűzbe ugyan nem tettem volna barátnőmért, később már feleségemért a kezem, valahol mélyen mindig éreztem, hogy nem biztos, hogy holtomiglan-holtodiglan fog tartani a kapcsolatunk, ő az a tipikus örökké elégedetlen típus volt.

Aztán házasság és gyerekvállalás után nem sokkal kiderült, hogy már egy éve titkos viszonyt folytat. Éreztem rajta, hogy nem boldog, vannak gondok, de nem jöttem rá az okára hosszú ideig. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ez az oka, hogy képes egy kis gyerek mellett szeretőt tartani. Egy világ dőlt össze bennem.

2018. okt. 15. 13:16
 25/49 anonim ***** válasza:
60%

Az exemről nem gondoltam volna, de voltak gyanús dolgai. Kisebb hhazugsàgok, és..mindig is féltékeny típus volt. Eleinte cukinak tűnt, azt mondta túlsàgosan szeret és azért. Fél hogy elveszít blabla. Meg is gyanúsított megcsalàssal. Utólag derült ki, hogy csak magàból indult ki. Az első adandó alkalommal bedőlt a kísértésnek és összefeküdt rèszegen egy csajjal akinek még a nevét se tudta. Utàna sírva megbocsàtàsért könyörögve bevallotta. Elhagytam.

9. éve vagyok együtt a férjemmel, benne teljesen biztos vagyok, hogy soha nem tenne ilyet. Ő is biztos bennem. Mi összetartozunk. Ha meg is fordulna a fejében, hogy màsra vàgyik, inkàbb előbb lezàrnà velem és utàna menne màshoz. Ez a jelleméből fakad. Egyenes ember. Még kegyes hazugsàgokkal se traktàlt soha. Simàn megmondja ha valami pl nem àll jól, vagy mondjuk elsóztam a kajàt. Azt is elmeséli ha próbàlkozik nàla valaki, ahogy én is el szoktam. Úgy érzem nincsenek titkaink. Az exemnél ez az érzés nem volt meg ennyire biztosan.

2018. okt. 15. 14:45
 26/49 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzem, hogy az én barátnőm a legjobb, akivel csak lehetek és más nem tud olyat nyújtani, ami nekem hiányzik és a barátnőmtől esélytelen, hogy megkapjam, akkor még gondolatban sem csalom meg.
2018. okt. 15. 16:45
 27/49 anonim ***** válasza:
100%

25-ös. Mintha a férjemről írnál és huszonév után mégis!

egy világ dőlt bennem össze, de együtt vagyunk!

2018. okt. 15. 17:04
 28/49 anonim ***** válasza:
0%

27. Nem minden ember egyforma, remélem ezt tudod. Èn pl nem lennék olyannal együtt aki megcsalt. Te pedig ezt teszed.

A te férjed nyilvàn nem olyan, sose volt egyenes és hűséges, hanem csak megjàtszotta magàt előtted. A kapcsolatotok is biztosan màsmilyen mint a miénk, ha megcsalt. Részéről ezek szerint nem arra épült hogy szeretett téged.

Nem összehasonlítható egyik ember jelleme a màsikéval és egyik kapcsolat egy màsikkal.

2018. okt. 15. 17:26
 29/49 anonim ***** válasza:
35%

25-ös nagyon elbizakodott vagy😊 ugye azt tudod, csak az a biztos, ami már megtörtént...

Szerelmem 20+ éve nős, felesége kb azt gondolja róla amit te a férjedről. És a külvilág felé tényleg ez a látszat is. Pedig ebből a bő 20 évből öt a miénk. Heti több tali meg hétvége a miénk...és nem csak dugni járunk össze, gondolhatod ennyi év nem csak erről szól.

Én azt gondolom hinni, bízni kell a másikban, de vakon hinni hülyeség.

2018. okt. 16. 05:50
 30/49 anonim ***** válasza:
92%

Utolso,te vagy az az 50 koruli szereto,aki mar 5 eve eme nemes statuszban van,es ez neki pont megfelel.Beeri ezzel...

Tudjuk.

Szinte Minden megcsalos kerdesnel ott vagy,es a kerdezo orra ala dorgolod.

Tudjuk nem erdekel.De ezzel a " buszkelkedessel" csak magad minosited....:(

2018. okt. 16. 07:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!