Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt, de azt mondja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsanett0726 kérdése:

Megcsalt, de azt mondja szeret. Hidjem el vagy sem?

Figyelt kérdés
Egy megcsalásást vallott be, de vagy 6 nőt fel tudok sorolni. A lényeg az hogy amíg ez történt, elhanyagolt, goromba volt, látta hogy tönkre megyek, sírok, vállvetve ott hagyott kB 3 hónapon keresztül. Teljesen össze törtem, 3 gyerekünk azt nézte hogy zokogok. Minden szanaszét volt a lakásban. Figyelni semmire sem tudtam csak folyton idegeskedés, sírás, le se feküdtem aludni. Mindezt elnézte hogy lassan bekerülök a bolondok házába. Próbáltam vele beszélni, nem hatott semmit. Olyat is mondott hogy nem tud hozzám érni stb stb. Végül ott hagytam. Haza költöztem. Munka helyet ott hagyta, utánam jött. Innen folytatta a kapcsolatait. Én kivoltam idegileg. Végül kiderult sok minden. És feladtam a harcot. 7 éve lassan 8 éve vagyunk együtt. Kerestem valakit. És össze akartam volna kötni vele az életem. Meg akadályozta. Én mondtam hogy vége, erre nagyon szeret. Nem tud nélkülem élni. Előtte meg féreg voltam stb.. 3 hónapon keresztül le se szart. Ha nem szólok bele a kapcsolataiba akkor szerintem nem velem lenne. Azt kéri felejtsem el amit tett. De nem tudom sajnos.

#megcsalás #mégis szeret
2018. aug. 24. 13:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Te is látod, hogy nem, nem hihetsz neki!

1) megcsalt, sokszor

2) hazudott, annyiszor, hogy kb ösze se lehet számolni

3) amikor mentél utána, hogy meg akarod menteni a kapcsolatot, le se sz.art

4) amikor úgy döntöttél, hogy továbbállsz, megakadályozta

5) most meg lement palotapincsibe, mert látja, hogy a lébtörlőjének elege volt a hülyeségeiből

Azárt teszi ezt meg veled, mert megteheti, mert hagyod- Ne hagyd. Nem kell neki elhinned semmit, abszolút részolgált, hogy lenézd, elitéld és kitiltsd az életedből!

A gyerekeidnek meg milyen példát akarsz mutatni? Hogy az anya neve kuss és tűrjön el mindent? Hogy a éfrfi ilyet tehet egy házasságban? Nm tudom milyen neműek a gyerekeid, de érzed te is, hogy egyik minta sem jó...

Szerintem ezeket sürgősen szivleld meg!

29n

2018. aug. 24. 14:00
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Felmerul benned meg ez a kerdes?
2018. aug. 24. 14:02
 3/22 A kérdező kommentje:
1 5 hónapos, 1 3 éves és egy 6 éves kisfiú. Ezenkívül sírt nekem. Le térdelt. Még azt is mondta hogy meg bánta. Bocsánatot kért. Azt írta inkább papucs lesz, csak ne hagyjam el. Azóta nem történt semmi. Bele egyezett egy közös fb is. Erre fel adtam egy utolsó esélyt. De tudomására adtam hogy több ilyen nem lesz. Úgy álljon neki akárminek hogy tudja vége lesz és nem beszélünk még semmit. Elhuz és kész. Kiadtam neki útját, mondtam építsen ki egy kapcsolatot és húzzon el. Megvárom. De erre azt mondta nem. És nem kell neki senki befejezte. De attól még tele vagyok ketsegekkel...
2018. aug. 24. 14:14
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy a ferfiak alma!

ki ne akarna egy nöt aki neveli a gyerekeket,mos föz takarit

Mindent elhisz,mindent bevesz,at lehet verni

Ha meg bukik minden meg akkor is visszafogad.

Ne legyel naiv!

Az sem biztos h 1 szer csalt meg!!

Söt!!!en egy szavat sem hinném el

Ö Apa???

Ilyen apa kell a gyerekeidnek???

Csak felti a valagat mert nem lesz ki kinyalja a segget

meg nem lesz aki fözzön ra es mossa az alsogatyait

(amik mas nök nedvvével van tele)

Te ezeket mosod??erted??

Nem hanysz töle???

2018. aug. 24. 14:18
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
jézusom....te nagyon buta ember vagy már ne is haragudj...veled bármit meg lehet tenni??
2018. aug. 24. 14:26
 6/22 A kérdező kommentje:
Úgy látszik tényleg bolond vagyok. Én csak azt akartam hogy az édes anyja és az édes apja mellett noljenek fel a gyerekek. Ezért voltam elnéző. De tudom jó példát így nem kapnak. És elég idegesítő az a tudat mikor teszi meg megint. Meg az hogy nem ismerem a valódi szándékát. Ezért mondtam neki hogy Megvárom még hogy találjon másik kapcsolatot. Nehogy attól féljen 2 szék közé esik..
2018. aug. 24. 14:28
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Úr isten te teljesen hülye vagy...
2018. aug. 24. 14:51
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Helyesen a kérdés:"Higgyem el?"
2018. aug. 24. 15:00
 9/22 A kérdező kommentje:
Írtátok itt tobben
2018. aug. 24. 15:09
 10/22 A kérdező kommentje:
Írtátok többen is rám hogy hülye naiv, bolond és buta vagyok ez miatt. Magyarul le nézték engem is, hiába nem én követtem el a megcsalást. Még is szégyen lettem.
2018. aug. 24. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!