Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsanett0726 kérdése:
Megcsalt, de azt mondja szeret. Hidjem el vagy sem?
Figyelt kérdés
Egy megcsalásást vallott be, de vagy 6 nőt fel tudok sorolni. A lényeg az hogy amíg ez történt, elhanyagolt, goromba volt, látta hogy tönkre megyek, sírok, vállvetve ott hagyott kB 3 hónapon keresztül. Teljesen össze törtem, 3 gyerekünk azt nézte hogy zokogok. Minden szanaszét volt a lakásban. Figyelni semmire sem tudtam csak folyton idegeskedés, sírás, le se feküdtem aludni. Mindezt elnézte hogy lassan bekerülök a bolondok házába. Próbáltam vele beszélni, nem hatott semmit. Olyat is mondott hogy nem tud hozzám érni stb stb. Végül ott hagytam. Haza költöztem. Munka helyet ott hagyta, utánam jött. Innen folytatta a kapcsolatait. Én kivoltam idegileg. Végül kiderult sok minden. És feladtam a harcot. 7 éve lassan 8 éve vagyunk együtt. Kerestem valakit. És össze akartam volna kötni vele az életem. Meg akadályozta. Én mondtam hogy vége, erre nagyon szeret. Nem tud nélkülem élni. Előtte meg féreg voltam stb.. 3 hónapon keresztül le se szart. Ha nem szólok bele a kapcsolataiba akkor szerintem nem velem lenne. Azt kéri felejtsem el amit tett. De nem tudom sajnos.
El ne hidd ezt a szánalmas színházat basszus, eszednél vagy? Nyilván csak azért puncsol most, mert jól tudja, nem talál még egy olyan lábtörlőt, akivel megteheti azt, amit veled. Ha azt akarod, hogy a gyerekeid normális párkapcsolati mintában nőjenek fel és ne az undorító apjuk példáját kövessék, akkor eszedbe se jusson visszamenni hozzá, akármennyit sír meg térdel, az egész csak hazugság, a jelleme ott mutatkozott meg, amikor röhögve végignézte ahogy szenvedsz hónapokon keresztül. Francokat bánta meg, csak most eltűnik a kényelmes biztos pont az életéből és be van szarva a kis roh@dék. Ne várj semmit, szard le a kis lelkivilágát ennek a hulladéknak és fókuszálj a saját életedre. Ettől még simán lehet a gyerekek apja, ha tényleg annyira érdeklik őt, mint ahogy azt most állítja, nem kell ehhez együtt lennetek vagy cölibátust fogadnod.. Agyam eldobom, komolyan.
2018. aug. 24. 15:16
12/22 A kérdező kommentje:
Az utolsó kommentel teljesen egyet értek. Csak nem mertem elhinni, próbáltam reménykedni hátha nincs igazam.. De tudtam hogy ez az igazi válasz számomra. Nem hiszem hogy valaha jobb is lesz. Ez már nem most évekkel ezelőtt meg romlott csak nem vettem észre. De így már össze állt a kép.
2018. aug. 24. 15:23
13/22 anonim válasza:
Nem bantani akartunk!
Csak egyszeruen ne is gondolkodj azon h megbocsajtod e
Nem szabad!!
A gyerekek megerzik ha te szomoru vagy,
szterintem ha megbocsajtod biztos h minden aldott nap
eleted vegeig rettegnel mikor teszi meg megegyszer
a gyerekeid erezni fogjak
nem mindig az a helyes ha anya apa egyutt marad
Ha 2 olyan szülö között nönek fel akik nem boldogok,
ugy serülni fognak
De hogy ha anya es apa külön vannak
de kiegyensulyozott boldog emberek sokkal többet er mintha egy szar kapcsolatban nönek fel!
2018. aug. 24. 15:39
14/22 anonim válasza:
egy 2 éves kisfiú anyukája vagyok.
az egész buliból csakis a gyerekeket sajnálom. miféle életünk van, mit látnak otthon?
2018. aug. 24. 15:41
15/22 anonim válasza:
* életük
2018. aug. 24. 15:42
16/22 A kérdező kommentje:
Ez volt az első kapcsolatom és nem is akartam volna többet. Nehéz lépni. De nem érzem jól magam. Akárhogy is szeretném. A gyerekek is tudták hogy gond van. Sokat vigasztaltak.. De nem más miatt döntök így, inkább egyedül lehet jobb mint így élni, és várni azt mikor leszek megint át verve. Annyit bántott, etiport és magamra hagyott hogy ki ölte belőlem az érzéseket. Megutáltatta magát. Amit alig tudok elhinni. De muszáj lesz elfogadnom ezt és nem hazudok tovább magamnak. Igazi örömet már soha a büdös életben nem fog tud nekem okozni. Így meg nincs értelme.
2018. aug. 24. 15:49
17/22 anonim válasza:
Jo olvasni a soraidat,helyes döntes
Leszel te meg olyan boldog az eletben
mint amilyen sosem voltal a mostani kapcsolatodban valaha
Fel a fejjel!
2018. aug. 24. 15:54
18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2018. aug. 24. 16:09
19/22 anonim válasza:
Jó döntés! Tedd félre az illúziókat, lépj ki az áldozatszerepből, lefogadom, hogy már pár hét múlva is sokkal jobban fogod magad érezni. Ezerszer inkább egyedül, mint egy ilyen alakkal, hidd el. Kitartást kívánok és sok boldogságot!
2018. aug. 24. 16:14
20/22 anonim válasza:
Talán segít a döntésben, ha megérted, hogy amit most csinál, a bántalmazási folyamat folytatása. Mézesheteknek nevezi a pszichológia.
Belül érzed te is, nem vagy boldog, hiába sír, udvarol, belül szól a bip-bip.
A bántalmazást követően az elkövető nemegyszer mélységes megbánást mutat: bocsánatot kér, kedvesen és szeretetreméltóan viselkedik, fogadkozik, hogy ilyesmi soha többé nem fordul elő,és ő nagyon szereti a nőt. Ebben a fázisban az udvarlási időszak kedvességei is megjelenhetnek apróbb vagy értékes ajándékok, virágcsokor, bonbon vagy ékszerek formájában, ezért ezt az időszakot néha a „mézeshetek” kifejezéssel szokták jelölni. Mint Walker kimutatta, a „békülési” szakasz alapvetően fontos a nő lelki ellenállásának megtörésében, a kapcsolatban tartásában, így az szerves része a bántalmazási folyamatnak. A „mézeshetek” szakaszt tovább bonyolíthatja a férfi esetleges alkoholizálása is, amikor a fogadkozások között az ivás abbahagyása és a szaksegítség keresése is megjelenik az ivás miatti mélységes bűntudattal keveredve. Ezt az átmeneti szakaszt ismét a feszültség felgyülemlésének időszaka követi, és így tovább.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!