Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Azt, hogy megcsalt azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt, hogy megcsalt azért mondta el, mert annyira szeret vagy éppen ellenkezőleg?

Figyelt kérdés
Amint félrelépett, 2 nap múlva már elmondta, de úgy kezdte (zokogott mint az állat még hányt is..), hogy nem folytathatjuk tovább mert megcsaltalak. Szerintem azért mondta el mert szeret és tisztel annyira, hogy emiatt nem érdemel meg így nem is folytathatjuk, de pl. nagymamám azt mondta, hogy épp az, hogy ha annyira szeretett volna velem maradni akkor eltitkolja.. most mi az igazság? Egyébként első eset, 3 éves kapcsolat és rettentően bánja, azóta is azon van, hogy próbálja visszacsinálni de nem engedek (szex is történt). Mondta,hogy elborult az agya mikor megtörtént, de utána abban a percben felpattant és rájött, hogy Élete legnagyobb hibáját követte el mert feleségül akart venni egyszer. Ti mit tennétek a helyemben? Egyébként mindketten nagyon rosszul vagyunk (én sajnos majdnem a pszichiátriára kerültem), ő is nagyon rosszul van... de mindenki azt mondja, hogy meg ne bocsássak. Kérlek adjatok tanácsot! 23 éves lány

2015. jan. 30. 10:33
1 2
 1/14 Költőnő? ***** válasza:
79%

sztem a szeretet és tisztelet jele ez a fajta őszinteség. Tudta, h mit kockáztat, mégis elmondta. Sztem ez tisztességtelen, mint hazugsággal leélni egy egész életet.

Az újrakezdés persze már egy más téma, azt neked kell érezni. Én mindenképp leülnék vele beszélgetni, h mi történt és miért. Megcsalásnak általában oka van, ezt kellene átbeszélni. Nincs olyan dolog, amit nem lehet helyrehozni, ha mkét fél őszintén akarja. Az más kérdés, h a bizalom helyreállítható-e. Tapasztalatom szerint mind közül ez a legnehezebb.

2015. jan. 30. 10:39
 2/14 Költőnő? ***** válasza:
tisztességesebb
2015. jan. 30. 10:40
 3/14 Beviz Elek ***** válasza:

Azért ez nem akkora dráma hogy pszichiátriára kelljen kerülni. Minden nap történnek ilyenek sajnos.

Akármit mond, belemártotta egy másik csajba. Szerintem innen egyértelmű a dolog.

2015. jan. 30. 10:41
 4/14 anonim ***** válasza:

A leirtak alapjan megbanta amit tett, ha ugy erzed, hogy tul tudod tenni magad ezen, akkor bocsass meg neki, es o lesz a legjobb ferj. Ha nem tudsz ezzel elni, es elete vegeig baxtatnad miatta, akkor inkabb hagyd el.

Hogy elmonja, vagy eltitkolja, az szerintem nem a szereteten mulik.

2015. jan. 30. 10:47
 5/14 anonim ***** válasza:

Költőnő! Ennyire naiv vagy?

Nem ez bizonyitja a megbánást!

Elég hamut szórni a fejünkre és hisztek?

Hogy ezt eddig nem tudtam!

Az idő figja eldönteni! Mert hányhat, sirhat, ha idő multával megteszi megint!

De meg lehet vezetni benneteket!

2015. jan. 30. 10:48
 6/14 anonim ***** válasza:
5ös: mibol gondolod hogy megteszi megint. ha ennyire szarul erintette a dolog, pont hogy soha nem teszi meg. nem tudhatod mi lesz a vege.
2015. jan. 30. 10:54
 7/14 anonim ***** válasza:

Tisztességes tőle, hogy bevallotta, DE én nem tudnék neki megbocsátani.

Hiába borult el az agya, hiába sír, mi a garancia arra, hogy nem fog megint megcsalni? Aki egyszer megtette, újra megteszi.

Én nem tudnék bízni benne, sőt, még csak vonzódni sem.

2015. jan. 30. 10:55
 8/14 Költőnő? ***** válasza:

34 évesen nem hinném h naiv lennék és nem azt mondtam, h fogadja vissza. Értelmezd már a fenn írtakat légy szíves.

Azt nem tudom, tényleg megbánta-e, azt írtam, hogy MINDENT meg lehet beszélni és ki lehet javítani. Bocsánat, h a gyengébbek kedvvért nem írtam oda, h ehhez nyilván mkét fél ŐSZINTE akarata kell.

Láttunk már ilyet is és olyat is. Nem azt írtam, h most ez lesz v az lesz.

2015. jan. 30. 10:59
 9/14 anonim ***** válasza:
Én mit tennék? Észrevenném, hogy csak sajnáltatja magát, és nem lennék annyira szánalmas, hogy visszafogadok egy olyan embert, aki megcsalt. Ez a pasi hazudott neked, átvert, már azelőtt is, hogy megcsalt. Mikor veled volt, már rég más lányra gondolt. Aztán addig ette a penész,hogy valóban lefeküdt egy másik lánnyal. Rájött, hogy "csak" tömény szex volt, egy időre ki lett elégítve a vágya, így visszakönyörgi magát hozzád. És megint meg fog csalni. Amint kevésnek fog érezni téged. Ez nem azt jelenti,hogy te vagy a kevés... ő az.
2015. jan. 30. 11:06
 10/14 anonim ***** válasza:

Én nem tudnék neki megbocsátani, ugrott a bizalom és a tisztelet is, soha többet nem tudnék rá úgy nézni, mint ezelőtt.

Szerintem ha annyira szeret mint mondja, akkor eleve meg se csalt volna.

2015. jan. 30. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!