Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt, hogy megcsalt azért mondta el, mert annyira szeret vagy éppen ellenkezőleg?
sztem a szeretet és tisztelet jele ez a fajta őszinteség. Tudta, h mit kockáztat, mégis elmondta. Sztem ez tisztességtelen, mint hazugsággal leélni egy egész életet.
Az újrakezdés persze már egy más téma, azt neked kell érezni. Én mindenképp leülnék vele beszélgetni, h mi történt és miért. Megcsalásnak általában oka van, ezt kellene átbeszélni. Nincs olyan dolog, amit nem lehet helyrehozni, ha mkét fél őszintén akarja. Az más kérdés, h a bizalom helyreállítható-e. Tapasztalatom szerint mind közül ez a legnehezebb.
Azért ez nem akkora dráma hogy pszichiátriára kelljen kerülni. Minden nap történnek ilyenek sajnos.
Akármit mond, belemártotta egy másik csajba. Szerintem innen egyértelmű a dolog.
A leirtak alapjan megbanta amit tett, ha ugy erzed, hogy tul tudod tenni magad ezen, akkor bocsass meg neki, es o lesz a legjobb ferj. Ha nem tudsz ezzel elni, es elete vegeig baxtatnad miatta, akkor inkabb hagyd el.
Hogy elmonja, vagy eltitkolja, az szerintem nem a szereteten mulik.
Költőnő! Ennyire naiv vagy?
Nem ez bizonyitja a megbánást!
Elég hamut szórni a fejünkre és hisztek?
Hogy ezt eddig nem tudtam!
Az idő figja eldönteni! Mert hányhat, sirhat, ha idő multával megteszi megint!
De meg lehet vezetni benneteket!
Tisztességes tőle, hogy bevallotta, DE én nem tudnék neki megbocsátani.
Hiába borult el az agya, hiába sír, mi a garancia arra, hogy nem fog megint megcsalni? Aki egyszer megtette, újra megteszi.
Én nem tudnék bízni benne, sőt, még csak vonzódni sem.
34 évesen nem hinném h naiv lennék és nem azt mondtam, h fogadja vissza. Értelmezd már a fenn írtakat légy szíves.
Azt nem tudom, tényleg megbánta-e, azt írtam, hogy MINDENT meg lehet beszélni és ki lehet javítani. Bocsánat, h a gyengébbek kedvvért nem írtam oda, h ehhez nyilván mkét fél ŐSZINTE akarata kell.
Láttunk már ilyet is és olyat is. Nem azt írtam, h most ez lesz v az lesz.
Én nem tudnék neki megbocsátani, ugrott a bizalom és a tisztelet is, soha többet nem tudnék rá úgy nézni, mint ezelőtt.
Szerintem ha annyira szeret mint mondja, akkor eleve meg se csalt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!