Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Azt, hogy megcsalt azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt, hogy megcsalt azért mondta el, mert annyira szeret vagy éppen ellenkezőleg?

Figyelt kérdés
Amint félrelépett, 2 nap múlva már elmondta, de úgy kezdte (zokogott mint az állat még hányt is..), hogy nem folytathatjuk tovább mert megcsaltalak. Szerintem azért mondta el mert szeret és tisztel annyira, hogy emiatt nem érdemel meg így nem is folytathatjuk, de pl. nagymamám azt mondta, hogy épp az, hogy ha annyira szeretett volna velem maradni akkor eltitkolja.. most mi az igazság? Egyébként első eset, 3 éves kapcsolat és rettentően bánja, azóta is azon van, hogy próbálja visszacsinálni de nem engedek (szex is történt). Mondta,hogy elborult az agya mikor megtörtént, de utána abban a percben felpattant és rájött, hogy Élete legnagyobb hibáját követte el mert feleségül akart venni egyszer. Ti mit tennétek a helyemben? Egyébként mindketten nagyon rosszul vagyunk (én sajnos majdnem a pszichiátriára kerültem), ő is nagyon rosszul van... de mindenki azt mondja, hogy meg ne bocsássak. Kérlek adjatok tanácsot! 23 éves lány

2015. jan. 30. 10:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
fogadd vissza
2015. jan. 30. 11:33
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

"megcsalt.... (szex is történt)" Tessék mondani szex nélkül hogyan van megcsalás? (Az olyan tini dilemmákat hagyjuk, hogy megfogtam a kezét, az már megcsalásnak SZÁMIT?)

"(zokogott mint az állat még hányt is..)" Tuljátszotta magát! Nem hiteles.

" 3 éves kapcsolat .......... feleségül akart venni egyszer" Milyen érdekes, hogy ez most jutott az eszébe. A 3 év nem volt ehhez elég?

" (én sajnos majdnem a pszichiátriára kerültem)" Ha emiatt akkor neked még nem valo a párkapcsolat. Elöször tedd rendbe az életedet, értékfogalmaidat.

2015. jan. 30. 11:36
 13/14 A kérdező kommentje:
Utolsó: a csók is megcsalásnak számít, de az talán nem lett volna olyan durva, mint hogy le is fekszenek egymással.
2015. jan. 30. 11:55
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy normális kapcsolatban, ahol szeretet, tisztelet, bizalom van, úgy működik, hogy ha a másik érzi, hogy megváltoztak az érzései, vagy kielégítetlen, szexuálisan többre vágyna, stb...(Általában ezek miatt csalják meg az emberek egymást, de persze széles a skála.) akkor azt jelzi a társa felé és átbeszélik. Én is ezt mondtam a páromnak, hogy, ha érzi, hogy nem működik, eljut odáig (!), hogy megkíván egy másik nőt és hajlandóságot mutat arra, hogy lefeküdjenek, akkor inkább szakítsunk, váljunk el amennyire lehet békében, de ne verjen át.

Ezt így is meg lehetett volna oldani, és akkor elmondhatnád róla, hogy tényleg korrekt veled, és legalább tisztel. De így ne haragudj, tömény hazugság, átverés, visszaélés. Lehet, hogy később megbánta, de ez a lényegen nem változtat. Képes volt ilyet tenni veled és meg is tette.

Ja, és, hogy elborult az agya...Én is ezt mondanám. A leggyengébb érv. Aki igazán szereti a másikat, az uralkodik önmagán, jobb esetben eszébe sem jut ilyesmi.

2015. jan. 30. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!