Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsanett0726 kérdése:
Megcsalt, de azt mondja szeret. Hidjem el vagy sem?
Figyelt kérdés
Egy megcsalásást vallott be, de vagy 6 nőt fel tudok sorolni. A lényeg az hogy amíg ez történt, elhanyagolt, goromba volt, látta hogy tönkre megyek, sírok, vállvetve ott hagyott kB 3 hónapon keresztül. Teljesen össze törtem, 3 gyerekünk azt nézte hogy zokogok. Minden szanaszét volt a lakásban. Figyelni semmire sem tudtam csak folyton idegeskedés, sírás, le se feküdtem aludni. Mindezt elnézte hogy lassan bekerülök a bolondok házába. Próbáltam vele beszélni, nem hatott semmit. Olyat is mondott hogy nem tud hozzám érni stb stb. Végül ott hagytam. Haza költöztem. Munka helyet ott hagyta, utánam jött. Innen folytatta a kapcsolatait. Én kivoltam idegileg. Végül kiderult sok minden. És feladtam a harcot. 7 éve lassan 8 éve vagyunk együtt. Kerestem valakit. És össze akartam volna kötni vele az életem. Meg akadályozta. Én mondtam hogy vége, erre nagyon szeret. Nem tud nélkülem élni. Előtte meg féreg voltam stb.. 3 hónapon keresztül le se szart. Ha nem szólok bele a kapcsolataiba akkor szerintem nem velem lenne. Azt kéri felejtsem el amit tett. De nem tudom sajnos.#megcsalás #mégis szeret
2018. aug. 24. 13:55
21/22 anonim válasza:
azt csinálsz a hidaddal amit akarsz.
22/22 anonim válasza:
Vállvetve otthagyott? Jézusom, nem az eszedért szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!