Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fog csalni a férjem?
4 éve vagyunk együtt, egy éve házasok.
Jól meg vagyunk egymással, hasonló érdeklődési kör, ugyanaz a munkánk is.
Viszont... Van egy csinos lány, tudom, hogy első ránézésre a férjem zsánere is lehet. Észrevettem, hogy hogyan néz rá. Bámulja tetőtől talpig szinte rendszeresen, ha össze futunk vele, ha a lány is ránéz a párom továbbra is tartja a szemkontaktust :( fáj ezt látnom, de hűséget fogadott, nem vakságot. A ti tapasztalataitok szerint csak egy kis visszajelzés kell neki vagy nyitni is fog a kis csitri felé, ha egyszer nem leszek ott? :(
Őszinte leszek veletek, én már azon is gondolkodtam, hogy a lánytól kérdezem meg, hogy próbálkozott-e nála a férjem... De annyira szégyellném így lejáratni magam.
Egy újabb közös barát mondta el, hogy a párom nagyon elismerően nézte egyszer végig tetőtől talpig :( hát kezd komolyan elszomorítani a helyzet. Egyedül az vigasztal, hogy nem találkoznak túl sűrűn, sőt...
Persze,akit vinni lehet azert nem kàr!!
Most te fogod törni magad nehogy megcsaljon??
Barmit tehetsz az ujdonsagot nem adhatod meg neki.
Valoszinü ez hajtja a ferjedet...
Nem rajtad all megcsal e v sem!Csak a ferjeden.
es ne kerdezd meg a csajt,a nök szemeteket egymassal
ha megtudja a lany h feltekeny van jobban fog hajtani
Az irasod alapjan a ferjed valószínű ilyen tipus. Szerintem nem csak azt a lanyt nezegeti, es legyunk mar oszintek mi nők- nem esik jol ha neha megneznek a ferfiak?
Tehat nem a nő a csitri .. ha tartja is magat a csaj, a ferjed előbb utóbb talal maganak vkit ha igy ilyen módon bamulj a nőket(vagy a nőt)
Ez mar olyan amikor igy megbamul vkit hogy hozza is gondol dolgokat. Hogy hu igy vagy ugy meg#uznam azt a csajt ha mar ugy bamulja.
Te kell elgondolkodj hogy igy tudnad-e folytatni vele. Max.elbeszelgetsz vele hogy teged ez zavar es ha igy bamul mast viszontlatasra. En pl.megbeszelnem vele, es ha tovabb folytatja hagynam es viszlát.
#41, oké, hogy nem találkoznak sűrűn, de rajta kívül még van pár csaj.
Lehet ha ő nem, de majd más beadja a derekát, ha próbálkozik.
Hónapokig nem is láttuk a lányt.
Én azóta se. Viszont a férjem sajnos igen és már nem csak bámulja, hanem beszélő viszonyba kerültek.
Mikor végre azt hittem ennek az egésznek vége...
Mostmár fogalmam sincs mitévő lehetnék...
Váljak el egy feltételezésem miatt, amikor meg semmi nem történt?
Kezdjek el veszekedni csak azért, mert beszél egy másik nőneművel? Ez sosem zavart eddig, de erre a nőre meséltem, hogy hogyan nézett..
Vagy, ha kéne a férjemnek már megtörtént volna a félrelépés?
Ha nem szakitja meg vele a kapcsolatot
vagy epp a csaj,elobb v utobb tortenni fog valami😔
Miért a férj a fontos?
Jól érzed így magad, boldog vagy, szeretsz így élni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!