Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meg fog csalni a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fog csalni a férjem?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt, egy éve házasok.

Jól meg vagyunk egymással, hasonló érdeklődési kör, ugyanaz a munkánk is.

Viszont... Van egy csinos lány, tudom, hogy első ránézésre a férjem zsánere is lehet. Észrevettem, hogy hogyan néz rá. Bámulja tetőtől talpig szinte rendszeresen, ha össze futunk vele, ha a lány is ránéz a párom továbbra is tartja a szemkontaktust :( fáj ezt látnom, de hűséget fogadott, nem vakságot. A ti tapasztalataitok szerint csak egy kis visszajelzés kell neki vagy nyitni is fog a kis csitri felé, ha egyszer nem leszek ott? :(

2018. márc. 4. 22:59
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

Őszinte leszek veletek, én már azon is gondolkodtam, hogy a lánytól kérdezem meg, hogy próbálkozott-e nála a férjem... De annyira szégyellném így lejáratni magam.

Egy újabb közös barát mondta el, hogy a párom nagyon elismerően nézte egyszer végig tetőtől talpig :( hát kezd komolyan elszomorítani a helyzet. Egyedül az vigasztal, hogy nem találkoznak túl sűrűn, sőt...

2018. márc. 9. 21:22
 42/51 anonim ***** válasza:
Hat,kerdezo itt az a baj,hogy lesz meg ilyen lány akit megnez.sajnálom mert ez biztos rosszul esik,nekem sem esne jól.Igy ,hogy terhes vagyok es 78 kg igy is a ferjem azt mondja nekem en vagyok neki a világ legszebb nője,pedig aztan most ezt senkinrk nem hinnem el.Valami nem oke koztetek az biztos,egy ferjnek aki szereti a feleseget,annak a feleseg a legszebb es nem bamulunk meg mas noket,főleg a jelenleteben.Egy biztos,hogy probalj valtoztatni a kulsodon,probalj csinibb lenni majd ha téged is bamulnak,akkor eszre veszi magat.
2018. márc. 9. 22:00
 43/51 anonim ***** válasza:

Persze,akit vinni lehet azert nem kàr!!

Most te fogod törni magad nehogy megcsaljon??

Barmit tehetsz az ujdonsagot nem adhatod meg neki.

Valoszinü ez hajtja a ferjedet...

Nem rajtad all megcsal e v sem!Csak a ferjeden.

es ne kerdezd meg a csajt,a nök szemeteket egymassal

ha megtudja a lany h feltekeny van jobban fog hajtani

2018. márc. 10. 07:34
 44/51 anonim ***** válasza:

Az irasod alapjan a ferjed valószínű ilyen tipus. Szerintem nem csak azt a lanyt nezegeti, es legyunk mar oszintek mi nők- nem esik jol ha neha megneznek a ferfiak?

Tehat nem a nő a csitri .. ha tartja is magat a csaj, a ferjed előbb utóbb talal maganak vkit ha igy ilyen módon bamulj a nőket(vagy a nőt)

Ez mar olyan amikor igy megbamul vkit hogy hozza is gondol dolgokat. Hogy hu igy vagy ugy meg#uznam azt a csajt ha mar ugy bamulja.

Te kell elgondolkodj hogy igy tudnad-e folytatni vele. Max.elbeszelgetsz vele hogy teged ez zavar es ha igy bamul mast viszontlatasra. En pl.megbeszelnem vele, es ha tovabb folytatja hagynam es viszlát.

2018. márc. 10. 07:53
 45/51 anonim ***** válasza:

#41, oké, hogy nem találkoznak sűrűn, de rajta kívül még van pár csaj.

Lehet ha ő nem, de majd más beadja a derekát, ha próbálkozik.

2018. márc. 10. 10:34
 46/51 A kérdező kommentje:

Hónapokig nem is láttuk a lányt.

Én azóta se. Viszont a férjem sajnos igen és már nem csak bámulja, hanem beszélő viszonyba kerültek.

Mikor végre azt hittem ennek az egésznek vége...

Mostmár fogalmam sincs mitévő lehetnék...

2018. aug. 14. 21:19
 47/51 A kérdező kommentje:

Váljak el egy feltételezésem miatt, amikor meg semmi nem történt?

Kezdjek el veszekedni csak azért, mert beszél egy másik nőneművel? Ez sosem zavart eddig, de erre a nőre meséltem, hogy hogyan nézett..

Vagy, ha kéne a férjemnek már megtörtént volna a félrelépés?

2018. aug. 14. 21:20
 48/51 anonim ***** válasza:

Ha nem szakitja meg vele a kapcsolatot

vagy epp a csaj,elobb v utobb tortenni fog valami😔

2018. aug. 14. 21:58
 49/51 Bence_ ***** válasza:

Miért a férj a fontos?

Jól érzed így magad, boldog vagy, szeretsz így élni?

2018. aug. 15. 06:53
 50/51 A kérdező kommentje:
Hát. Valószínűleg mostmar nincs vissza. Lehet jobb, ha szedem a cuccom és lépek...
2018. aug. 16. 19:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!