Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fog csalni a férjem?
4 éve vagyunk együtt, egy éve házasok.
Jól meg vagyunk egymással, hasonló érdeklődési kör, ugyanaz a munkánk is.
Viszont... Van egy csinos lány, tudom, hogy első ránézésre a férjem zsánere is lehet. Észrevettem, hogy hogyan néz rá. Bámulja tetőtől talpig szinte rendszeresen, ha össze futunk vele, ha a lány is ránéz a párom továbbra is tartja a szemkontaktust :( fáj ezt látnom, de hűséget fogadott, nem vakságot. A ti tapasztalataitok szerint csak egy kis visszajelzés kell neki vagy nyitni is fog a kis csitri felé, ha egyszer nem leszek ott? :(
A férfiak 40%-a megáll itt, mert ilyen a természetük. Másik 40% szintén megáll, de csak kényszerből, a felesége kedvéért. 20% pedig kihasználja a lehetőséget.
Hosszútávon nem mindig fognak ugyanígy tenni. 20-30 éves házasság alatt pedig még az első csoportból is sokan elcsábulnak. Nőknél pár év után pontosan ugyanezek az arányok, csak nekik más a motivációjuk.
Oda kéne eljutnotok, hogy ezt simán megbeszelitek.
Ő elmondja ha valaki megtetetszett neki de meg nyugodtan megkérdezed ha felmerül benne valami.
Akkor tudtok változtatni ha beszéltek róla, dolgok szőnyeg alá seprése ritkán oldja meg a problémát.
otthagynam a fra..ba!!!
ennyi gerinc nincs benne h a jelenletedben visszafogja magat??!!!
nagyon belehet indulva a csajra
es ha a csaj kaput nyit meg is d.gja!!!
Gusztustalan, hogy még melletted se fogják vissza magukat...
Ha szólsz érte az a baj, ha nem, akkor az.
Nem tudom mi lehet a jó megoldás.. :(
Talán beszélj vele őszintén, óvatosan, hogy neked ez hogy esik. Reakciótól függ, hogy mi a szándéka?
Ha normális lesz, megnyugtat, akkor nem lesz gáz, ha elkezd kiabálni, vagy még ő kéri ki magának, sanszos, hogy félrelép(ett).
Amúgy szerintem is beszélnetek kell róla. Ezért vagytok házasok, hogy közösen oldjátok meg a gondokat. Persze, kellemetlen róla beszélni, de muszáj. Abban nincs semmi rossz, ha elmondod neki, h nagyon rosszul esik, h melletted ennyire megbámul egy nőt, h még te is észleled ezt...
Egyébként az én párom is ezt 1x eljátszotta, h üzletben egymás után mentünk, és megfordult egy nő után, nagyon látványosan megbámulta, majd én megjegyeztem neki, h legközelebb még jobban nézze meg, h a nő is észrevegye, ne csak én. Láttam, h elszégyelte magát, de otthon megbeszéltem vele, h tisztában vagyok, h nem vakságot fogadott, de engem ne alázzon meg így, h mellettem jön és forog egy másik nő után látványosan.
Itt nem az a kerdes hogy a ferfiak megallnak e egy kis flortnel, hanem hogy a parod megall e? A ferfi mint olyan nem egy szemely, kicsit osszetettebbek ennel minthogy mindre ugyan azt rahuzzuk, meg ha van is fajta jellemzo :D
Van aki megcsal es van akinek eleg a visszajelzes, te is mered a ferjedet, a legjobb lenne tole megkerdezni hogy mi is ez a flortolgetes?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!