Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fog csalni a férjem?
4 éve vagyunk együtt, egy éve házasok.
Jól meg vagyunk egymással, hasonló érdeklődési kör, ugyanaz a munkánk is.
Viszont... Van egy csinos lány, tudom, hogy első ránézésre a férjem zsánere is lehet. Észrevettem, hogy hogyan néz rá. Bámulja tetőtől talpig szinte rendszeresen, ha össze futunk vele, ha a lány is ránéz a párom továbbra is tartja a szemkontaktust :( fáj ezt látnom, de hűséget fogadott, nem vakságot. A ti tapasztalataitok szerint csak egy kis visszajelzés kell neki vagy nyitni is fog a kis csitri felé, ha egyszer nem leszek ott? :(
Azt nem tudom meg mondani, hogy jobban néz-e ki nálam, de tudom, hogy a férjemnek az ilyen lányok tetszenek.
Vissza hallottam, hogy amikor nem voltam ott akkor bókolt ennek a lánynak, finoman.
Egyébként valóban jó válaszokat kaptam és igazából arra voltam kíváncsi, hogy mik a tapasztalatok, szerintetek mi fog ebből kisülni..
És mi a következő lépés?
Elkapod a férjed és beszélsz vele?
oooo dehogyisnem az!!
le se szarja h a hapsi parja mellette van?megis minek neveznenk?
gondolom ha a ti pasitok szemezget egy masik csajjal
akkor is egy tündibündi csaj aki nem tehet rola h semmi vesz titeket
ez csak egy jelzö ra,nem tudom mit vagytok oda???
Hat ne is haragudj meg,velem is probaltak
szemezgetni mar
pl egy sorsatorban,szemben levo asztalnal ult a csavo
mellette a bnoje mert igen olelgette
es akkor velem probalt meg igy kacerkodni...
fogtam magam es helyet csereltem massal h hattal keruljek neki...
pedig nah nagyon jo pasi volt
de kerulom az ilyen szitukat...
amugyis nalam tabu az ilyen pali,azok utan ha szingli is lenne kesobb se kellene
megvan a velemenyem errol...
ugyhogy nehogy mar a csajt is bevedjetek...
a legnagyobb undoritosag mikor a nok leszarjak a tobbi not
csak az lobog a szemuk elott h a pasival lealljon
mast le se szarnak...de ha o veluk csinaljak meg ezt
persze teljes a felhaborodas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!