Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerethet a férjem, ha mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethet a férjem, ha mégis megcsalt?

Figyelt kérdés
Kiderült 4-5 évig, nem tudom pontosan de talán nem is számít, szeretője volt (vagy van?) Nem akar válni, egyben akarja tartani a családot, azt mondja szeret. De tudom ott a másikkal is voltak érzelmek. Hogy mondhatja hogy szeret, mikor képes volt évekig hazudni, míg vártam haza más mellett feküdt, evett, pihent, tévézett programozott halál lelki nyugalommal. Akkor eszébe sem jutottam? Mással töltötte az idejét, én meg azt hittem dolgozik. Ezek után hogyan tovább, hihetem hogy neki tényleg én vagyok az első, a legfontosabb, hogy szeret?
2018. febr. 25. 03:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Nem hinnék neki a helyedben. Aki szeret, nem csal meg. Akár mi is legyen. Ha meg valami nem okés a kapcsolatban, álljon oda eléd nyíltan, beszélje meg veled, ha nem lehetséges, akkor lépjen le.

Lehet nem szeretne a gyerekei nélkül lenni, de te már rég nem vagy az élete része. Az már nem szerelem, és talán nem is lesz az soha többé.

Nyílt lapokkal játszanék:

Megmondanám neki, hogy ok, vagy marad, és soha többé nem k u r v á z i k melletted, mert nem tudom másnak titulálni az illetőt, akivel volt. Vagy ott hagyja;

Vagy pedig fogod magadat, elválsz és elintézed, hogy a gyerekei közelébe ne mehessen többet.

Ha pedig a másikat választja, akkor húzzon el, de akkor legalább hagyod, hogy lássa a gyerekeit.

Sajnos apám is ilyen volt, anyum halála után nem sokkal, talán egy évvel lett egy barátnője, már bőven 50 felett volt, csalta a nőjét. Gondolom ezt tudta is. Ultimátumot adott apámnak, vagy ő, vagy a k u r v á i, így apám befejezte a nőkhöz járkálást, és azóta 5 éve min együtt vannak.

De nem biztos, hogy a férjednél működni fog.

Én nem tudnék olyan nőhöz nyúlni már, aki volt velem, de mellettem mással is kurt.

Mindig ott lebegne a lelki szemeim előtt, az ahogyan szopja a pasit, meg ahogy belé hatol. Undorodnék tőle.

2018. febr. 25. 04:09
 2/16 anonim ***** válasza:
49%
Jajj ez siralom!! Aki evekig massal van az ,hogy szeretne? Aki szeret az siet haza,veled van! Barátnőm is egyutt van egy hazas pasival,mar 3 éve es a pasi minden nap vele van együtt mennek mindenhová,,stb.A feleseggel a gyerek miatt van szerintem,mondjuk amennyit van az a pasi otthon haaaatttt.......ilyenkor felmerul hogy tenyleg nem lat egy feleseg????
2018. febr. 25. 08:18
 3/16 anonim ***** válasza:

Ez a gyerek dolog, hogy a gyerek miatt nem akar válni, ez marhaság. Nincs az a férfi akit otthon lehet tartani egy gyerekkel.

Hogyan bukott le? 4-5 év az nagyon sok, hogyan nem tűnt fel ez neked?

A férjed egyébként hogyan bánt veled ez idő alatt? Figyelmes, kedves? Szex van?

2018. febr. 25. 08:45
 4/16 anonim ***** válasza:
18%
Nagyon tevedsz ha azt hiszed ,hogy nincs ilyen ,hogy gyerrk miatt nem válnak!!!! Az en apám is evekig ment a masik nővel ,de nem váltak el miattunk.Anyam meg tűrte miattunk....
2018. febr. 25. 11:32
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
Persze, hogy szeret, meg az első helyre tesz a rangsorban. Hiszen nem hagyott ott, pedig tehette volna, több évig ott volt a másik nő is. Az emberek egy része nem monogám, ( nők sem). Ezt kellene megérteni végre. (nő vagyok)
2018. febr. 25. 13:27
 6/16 A kérdező kommentje:
Kötetlen munkaidőben dolgozik, így nem vettem észre. Ők sokat voltak együtt, ott töltötte szinte minden szabad idejét. A nő sem fiatal már, kb egyidős velem, velünk. 50 felé közeledünk, nagy gyerekekkel.
2018. febr. 25. 16:01
 7/16 anonim ***** válasza:
Húúú.... nem irigyellek. Az, hogy együttmaradtok-e, a te döntésed kell, hogy legyen. Magyarázatot adott a cselekedetére?
2018. febr. 25. 16:16
 8/16 Bence_ ***** válasza:

Mindenki magát szereti.

Neki ez így kényelmes (volt).

Mivel kérdezel ezért azt gondolom, hogy egy jó kapcsolatot szeretnél vele.

Te jól érezted magad az utóbbi pár évben?

2018. febr. 25. 16:59
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

4-5 évig csalt?

Ennyi éven át hazudni, "szerepet játszani" az előtt, akit elvileg szeret..

Nem hiszem, hogy szeret(ett) :(

Jobbat érdemelsz.

2018. febr. 26. 13:13
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Szeret, de más értelemben. Szereti, hogy ott laksz az otthonában, és otthonná teszed. Szereti a családotokat. Nem utál téged, és nem undorodik tőled. Teljesen beleférsz az életébe.

Az élete viszont nem fér az otthonába. Félrelép, szerelmes lesz, ott is lakik, ott is veszekszik, ott is kefél. Ha lebukik és neked ez nem tetszik, nem sok mindent tehetsz.

Ő már rég belekalkulálta a tíz csokrot, öt bonbont és két színházjegyet, mire megbékélsz. Rá szánja ezek árát, rászánja a könnyeidet a saját és a farka boldogságára. Úgyszólván megéri. Ez a férfisors. Bonbon, majd élvezet, majd otthon bonbon.

2018. febr. 26. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!