Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerethet a férjem, ha mégis megcsalt?
Ezek igazak, de ennek ellenére nem válnék el. Más egyezséget ajánlanék. Sokkal több házimunkát kellene csinálnia.
Megmondanám, hogy megbocsájtok, mert nekem a közös életünk és családunk jelenti a boldogságot, de azt már eljátszotta, hogy én kiszolgáljam. Változtatásokkal kell kimutatnia, hogy komolyan vesz, mert különben neki az egész életünk egy ingyenwellness, és eddig kihasznált ennek. Világosan, előre lefektetném, hogy innentől én kezelem a pénzügyeket,ba bankszámla kettőnk nevére szól ( vagy az én nevemre), én osztom be az ő fizetését is. Ezentúl minden edzésre elkíséri a gyerekeket, és pénteken együtt moziba viszi a családot, szombaton uszodába, vasárnap pedig étterembe. Ezentúl heti három délután két-két órát együtt szerel/focizik/klarinétozik a gyerekekkel. Ő porszívózik, port töröl, mosogat, viszi le a szemetet. Ablakot mos 3 évszakban. A szüleimnél fát aprít, havonta kétszer bevásárol nekik, elkíséri őket az orvoshoz nélkülem is.
Ha így képes élni, maradhat. Ha nem, vegye fel a kapcsolatot az ügyvédeddel, dr. Ruth Györggyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!