Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hogy szerethet egy ilyen srácot?
Képzeljetek el egy olyan lányt, aki nagyon-nagyon gyönyörű, és természetesen az, nem az a plázacica típus kicsit se. Az összes haverom, meg szerintem egyszerűen mindenki odavan érte, mert amellett, hogy mennyire lenyűgöző jelenség, még ráadásul a jelleme is elképesztő. Nagyon kedves, jóindulatú, de emellett benne van a csipkelődésekben, a humora is olyan, hogy mindig ő szórakoztatja az egész társaságot. Bárkit megkaphatna.
És összejött egy nála alacsonyabb, szemüveges, vézna sráccal. Ez mégis milyen már? Ráadásul nem tudom elképzelni, hogy a srácnak olyan jó belső értékei lennének, elég sok embertől hallottam már, hogy baromira idegesítő stílusa van.
Tudom, hogy az én szempontomból végülis mindegy, hogy kivel van együtt, ha már úgyse velem, de ez akkor is annyira érthetetlen!
Ennyire manipulálja vajon a barátja valamivel? Vagy csak ilyen keveset gondol magáról, hogy úgyse kaphatna jobbat? Dehát ő is tudja, hogy a lábai előtt hever mindenki!
Most nem azért, hogy magamat fényezzem, de tisztelem a nőket, mindig rendes vagyok velük, és ez nem nagyképűség, de sokkal jobban nézek ki, mint a barátja. Akkor mégis hogy lehet ez?
22F
" mert amellett, hogy mennyire
lenyűgöző jelenség, még ráadásul a
jelleme is elképesztő"
És ezért nem a külsőt nézi.
Fontosabb a belső,a többi meg csak pletyka.
Mit néznék rajta?
Azért van vele, mert olyat lát benne, amit egy hozzád hasonló külsőségekkel foglalkozó emberben nem látni.
Az egy dolog, hogy fontosabb a belső, de megtehetné azt is, hogy attól még külsőre is hozzáillő párt válasszon.
Egy ilyen kapcsolatnak nem sok jövője van úgyse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!